Ana Sayfa / Genel / Gtech MXB7 Stand Mikser En Büyük Yardımcınız

Gtech MXB7 Stand Mikser En Büyük Yardımcınız

Stand mikserler sayesinde ev ve profesyonel mutfaklarda çok daha az efor harcarız. Yoğurma, karıştırma ve benzeri işleri sizler için tek tuşla yapan Gtech MXB7 stand mikser muadillerine göre geniş olan haznesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Geniş Hazne ile Daha Verimli

Ekmek yapmak isteyenlerin özellikle tercih ettiği mikser geniş haznesi sayesinde tek seferde daha fazla üretim yapmanızı sağlar. Metal gövdesi sayesinde hijyenik ve ağırdır. Stand mikserlerde gövdenin ağır olması sarsılmayı önler, bu sayede çalışırken dışarıya sıçrama ve gürültü olmaz.

Gtech MXB7 stand mikser 7 litre metal gövdesi ile bir mikserden beklediğiniz her şeyi size sunmaktadır. Üst kısmı metal olan ürün tüm bu ağırlıklarla zemine baskı yapar ve çok sağlamdır. bu sayede ekipmanı seneler boyu kullanabilirsiniz.

Kullanımı oldukça kolay olan mutfak ekipmanında bir kol bulunur. Yan taraftaki kolu yukarı çektiğinizde makine çalışmaya başlar. Açma kapama tuşu ve kol ile makineyi saniyeler içerisinde çalıştırabilir, dilediğiniz zaman durdurabilirsiniz.

Gtech MXB7 Stand Mikser

Güvenli Kullanım

Kilitlenebilir stand mikserde güvenlik en yüksek seviyede tutulmuştur. Üst kapağı ve kilitlenme özelliği sayesinde kullanırken rahat etmenizi sağlar. Kapak aynı zamanda karıştırma esnasında içeri toz kaçmasını ya da dışarıya ürün çıkmasını engeller.

Şeffaf kapağın kenarında karıştırma esnasında malzememe eklemek için bir yer bulunur. Koruyucu kapak kapalıyken malzeme eklemek zamandan tasarruf etmenizi sağlayacaktır.

Gtech MXB7 stand mikserin kurulumu da basittir. Stand mikserler çeşitli aparatlarla değişik işlemler yapabilir. Yoğurma, çırpma, karıştırma yapan aparatlar metalden üretilmiştir. Besin ile teması uygun bu aparatları makineye takması saniyelerinizi alır ve dilediğiniz zaman değişiklik yapabilirsiniz. Bu makinede en çok dikkat çeken aparat çırpma aparatıdır. Yapısı ve şekli itibari ile çırpma işlemini mükemmele yakın yapabilir. Aparatları sadece yuvasına takıp çıkarmanız kullanabilmeniz için yeterli olacaktır.

Gtech MXB7 Stand Mikser

Dayanıklı Motor ve Hız Ayarı

Yoğun kullanıma uygun stand mikser güçlü motoru sayesinde ısınmaz. Isınmayan motor performansı artırır ve kaliteli bir çalışma yapabilirsiniz. Kullanıcıların mutfaktaki eli ayağı olarak tanımladığı Gtech MXB7 stand mikserin 10 kademe hız ayarı bulunur.

Hazırlayacağınız karışımının hangi devirde hangi aparatla karıştırılacağına karar verdikten sonra saniyeler içerisinde işleme geçebilirsiniz.

Tüm bu hizmetlerin karşılığını veren ürün tam bir fiyat performans ürünüdür. Daha detaylı bilgi ve satın alma için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Endüstriyel mutfakta online satışın tek adresi cafemarkt.com dünyanın her yerine gönderim sağlayarak sizlerin yanında!

Hamur yoğurma makinelerinin detaylı kullanımı hakkında bilgi için ilgili yazımızı okuyabilirsiniz; https://blog.cafemarkt.com/firin-mamulleri-artik-evlerde/

Gtech MXB7 Stand Mikser Satın Al!