Bubble Waffle Makinesi

Bubble Waffle Makinesi

Waffle herkesin kendi damak zevkine göre hazırlayabileceği yemesi keyifli bir tatlı. Bizler tarafından da çok sevildi ve artık hemen hemen her yerde waffle satan dükkanlar görmek ya da menülerde waffle çeşitlerine rastlamak mümkün. Peki son günlerde oldukça popüler olan bubble waffle çeşitlerini duydunuz mu?

Bubble Waffle Makinesi

Bubble waffle aslında türkçe hali ile baloncuk waffle normal waffledan biraz farklı. Normal waffle çeşitleri daha çok kıtır iken bubble waffle puff ve yumuşak oluşuyla damakları şenlendiriyor. Bubble waffle yapmak için bir bubble waffle makinesi gerekiyor. Bubble waffle makinelerinin farkı tava kısmının normal waffle makinelerinden daha farklı bir yüzeye sahip olması.

Peki bubble waffle makinesi çeşitlerini nereden bulabilirsiniz?

Bubble waffle makiesi satışımız sitemizde mevcut aşağıdaki satın al butonuna tıklayarak bubble waffle makinelerimizden sizin için uygun olanını seçebilirsiniz.

Bubble Waffle Makinesi Nasıl Çalışır?

Bubble waffle makinesi de diğer waffle makinelerinin prensibi ile aynı çalışma prensibine sahip. Tost makinesine benzer bir şekilde ısı ile hamuru pişirerek sabit bir şekil veriyor. Aynı tost makinesi gibi içerisine hamuru döktükten sonra kulplu kapağı üzerine indiriyorsunuz. Kısa bir süre içerisinde lezzetli waffle servise hazır oluyor. Bubble waffle makinesinin kapaksız modelleri de mevcut. Bu ürünlerde ise wafflellarınızı çevirebilir bu şekilde pişirim sağlayabilirsiniz.

Sevgililer Gününe Özel Bubble Waffle

Yaklaşan sevgililer günü için özel waffle satışı yapmayı düşünür müsünüz? Sizin için harika bir ürünümz var. Remta markası bubble waffle severleri kalpli waffle makinesi ile sevindiriyor. Hem şık hem de farklı waffle seçenekleri sunmak isteyenler için ideal. Menünüze çiftler için kalpli waffle eklemek isterseniz bu makineler tam size göre. Üstelik hem tekli hem de çiftli olan iki farklı seçenekle satışa sunuluyor.

  Satın Al    

Waffle makineleri ile ilgili satın alma talepleriniz ve satış sonrası destek için bizlere satis@cafemarktcom mail adresimizden (0850) 811 12 23 no’lu telefon numaramızdan ya da www.cafemarkt.com web sitemiz üzerinden online chat hizmetimizi kullanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Waffle makineleri ile ilgili diğer yazılarımıza göz atmak için tıklayın.

Similar Posts