Kırılmaz tabaklar

Kırılmaz Tabaklar Açık Büfelerde

Açık büfe son yılların en popüler yiyecek sunum biçimlerinden. Otellerin ve kafelerin çoğu kahvaltı için zengin seçenekli açık büfe sunumu tercih ediyor. Özellikle tatil bölgelerindeki oteller sadece kahvaltı değil, öğle ve akşam yemeklerinde de otel misafirlerini cezbetmek için açık büfenin ihtişamından yararlanıyorlar. Ancak açık büfe de servislerini müşteriler kendi kendilerine yapıyorlar. Bu durum çoğu zaman kırılan, çatlayan tabaklara zemin oluşturuyor. Çoğu zaman ürün direk kırılmasa da kenarı köşesi kırılan bir tabağı da tekrar müşteri alanına çıkartmak hem sağlık hem de estetik açıdan mümkün olmuyor.

Kırılmaz Tabaklar

Külsan markası cafe, otel ve restoran gibi hızlı sirkülasyona sahip mutfakların ihtiyaçlarını temel alarak; Thermoset yani gıdaya uyumlu malzemeden, kırılmaz tabaklar üretiyor. Özellikle açık büfe sunum yapan işletmelerin kanayan yarası olan kırılan tabaklar Külsan termoset kırılmaz tabaklar ile son bulacak.

Sizlere önce termoset malzemeden biraz bahsedelim. Termoset bir defa ısı altında yumuşayarak şekil alır. Daha sonra ısı altında yumuşamaz dolayısıyla sıcak yemek servislerinde de güvenle ve iç rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Isı ile yiyeceklere zararlı olabilecek madde alışverişi gerçekleşmez.

Termoset malzemeden üretilen tabakları uzun yıllar kullanabilirsiniz. Kırılmamasının yanı sıra çizilmeye karşı da dayanıklıdır. Uzun yıllar kullansanız dahi hep yeni görünecektir.

Termoset Kırılmaz Tabak Çeşitleri

Termoset kırılmaz tabaklar, kırılmama avantajının yanında oldukça şık ve zengin çeşitlere de sahip. Açık büfeler için büyük ebatlı olanlar ve masa servisinde kullanabileceğiniz masa için ideal boyutlarda olan ürünler mevcut.  Düz tabakar, kaseler, sosluklar, tepsiler ve çok daha fazlası ürün yelpazesinde mevcut. Kırımaz tabakların beyaz porselen görünümünde olanları, iç ve dışı farklı olmak üzere çift renkli olanları, mermer görünümünde olanları, farklı desen, doku ve renkleri mevcut.Her konsepte her sunuma uygun bir termoset tabak bulmak mümkün. Termoset ürünler sadece endüstriyel mutfaklar için de değil üstelik. Ev kullanımı için uygun olan ürünler de var. Ürünlerin tamamını incelemek için satın al butonuna tıklayarak tüm termoset ürünlerimize göz atabilirsiniz.

  Satın Al     

Termoset kırılmaz tabaklar ile ilgili satın alma talepleriniz ve satış sonrası destek için bizlere satis@cafemarktcom mail adresimizden (0850) 811 12 23 no’lu telefon numaramızdan ya da www.cafemarkt.com web sitemiz üzerinden online chat hizmetimizi kullanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Termoset ürünler ile ilgili diğer yazılarımıza göz atmak için tıklayın.

Similar Posts