Ana Sayfa / Cafe Ekipmanları / WMF Bistro ile Harikalar Yaratın
WMF bistro kahve makinesi

WMF Bistro ile Harikalar Yaratın

WMF bistro kahve makinesi ile henüz tanışmadıysanız yazımızı okumanızı ve kahve yapmanın ne kadar kolay olabileceğine dair fikir sahibi olmanızı tavsiye ederiz.

WMF bistro kahve makinesi özel ayar seçeneği ile her bardakta kahveden aynı tadın alınmasını sağlar. Bir çok kahveyi tek makine ile yapmanızı sağlayan muhteşem teknolojisi ile yer kazancı sağlar. WMF bistro ile tek tuşa basarak Espresso, Ristretto, Café Crème, Cappuccino, Latte Macchiato, Americano, Mocha, Sıcak Çikolata, Café Latte ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Tek tuş ile  kahvede kolayca harika tada ulaşmayı sağladığından açık büfeler için idealdir. Personel gerekmeden herkesin kolayca istediği çeşit kahveyi almasına olanak sağlar.

WMF bistro dokunmatik şık paneli ile sizi kolayca yönlendirir. Bir defa ayarladığınızda tüm kahveleri ayarladığınız kıvamda yapar.  Kahve çekirdeğini taze olarak çeken bir öğütücüye sahiptir. İki adet kahve haznesi koyulabilir. Saatte 300 espresso, 200 cappuccino, 200kahve kreması, 120 sıcak çikolata ( ürünün yoğunluğuna göre değişir ) yapabilir.Tamamen otomatik olarak gün sonunda kendisini temizleme özelliğine sahiptir. 

Arzu ederseniz kendine ait soğutucusu bulunan fincan istifleme rafı sayesinde sütleri kolayca bardakların alt bölümünde kahve makinesinin yanında muhafaza edebilirsiniz. WMF bistro otel ve cafeler için idealdir. Kısa zamanda çok iş yapmayı sağlar.

WMF bistro kahve makinesi
WMF bistro kahve makinesi