Ana Sayfa / İçecek Ekipmanları / Çikolata Dükkanı Açmak / Çikolata Dükkanı Açmak için Gerekli Malzemeler
Çikolataci acmak
Çikolataci acmak

Çikolata Dükkanı Açmak için Gerekli Malzemeler

Çikolata dükkanı ve çikolata satan yerler için farklı tasarımlarda çikolatalar üretmek günümüz şartlarında markalaşabilmek adına gerekli koşullardandır.

Çikolata dükkanı açmak için öncelikle iyi bir konsept belirlemelisiniz çünkü çikolata dükkanı denildiği zaman bir alanda uzmanlaşacak kadar iddalı bir işin içinde bulunmuş oluyorsunuz. Bu durum sizden gerçekten önemsenmiş bir takım işler beklenmesine sebep oluyor. Mekan yapılan işin aynası gibi bir ilk izlenime neden olmaktadır. Müşteri içeri girdiği zaman üründen önce ilk olarak mekan ile karşı karşıya kalmaktadır. Hatta mekana girmeden mekan ile karşı karşıya kalmaktadır. Eğer bir kişi mekanın dış görünüşünü beğenirse hemen içeri girmese dahi potansiyel müşteri demektir. İşte satış buradan başlamaktadır. Tabiki mekan kadar çikolatanın kalitesi de önem arz etmektedir.

Peki çikolata yapımı için gerekli malzemeler nelerdir ? Bu yazımızda sizler için çikolatacılık malzemelerini oluşturan temel ekipmanların bir listesini sizler ile paylaşacağız.

Çikolatacı Malzemeleri


Kesme blokları
Karıştırma kapları
Çikolata kalıpları
Spatulalar
Mikser
Uzun çatal
Parizyen kaşık
Duy takımı
Krema torbası
Tepsi
Spatula
Yağlı Kağıt
Sıcak çikolata makinesi
Buz dolabı
Ocak
Fırın
Mikrodalga fırın
Benmari
Yağlı kağıt
Tepsi taşıma arabası
Çikolata sunum tepsileri
Paslanmaz kazıyıcı
Rende
Çırpma teli
Soyacak
Havan
Çikolata şelalaesi
Soğuk teşhir dolabı
Fondu seti
Yazar kasa
Pos Cihazı

 çikolata malzemeleri
 çikolata malzemeleri
 Çikolata dükkanı

Çikolata dükkanı açmak için gerekli olan malzemelere www.cafemarkt.com adresinden ulaşabilir; Ürünler ile ilgili detaylı bilgi almak için 0212 514 51 21 no’lu telefondan ulaşabilirsiniz.