Ana Sayfa / Bar Açmak / Beş Adımda Bar Açmak
Bar açmak
Bar açmak

Beş Adımda Bar Açmak

Bar açmak için ne gerekir ? 

Bar açmak için öncelikle belli bir sermaye ve belli izin belgelerinin tamamlanması gerekir.
Bir çevre araştırması ile açılacak bar için uygun konum ve barın kaç kişilik olacağına bağlı olarak yeterli büyüklükte bir mekan seçilmelidir.
Bar açmak için yerin belirlenmesinin ardından mekanın nasıl daha verimli bir şekilde kullanılacağına yönelik bir proje çalışması yapılmalı ; Yapılan bu proje istenilen dizayn ile birleştirerek verimli bir bar konsepti oluşturulmalı.
Oluşturulan konsept mekanın bulunduğu yere ve hitap etmek istenilen müşteri portföyüne uygun olmalıdır.


1. Adım

Açılacak mekanın ismine karar verilir. Karar verilen marka için bir logo tasarlanır. Tasarlanan logo ve isim için tescil gereklidir.

2. Adım

Genel hatları ile bar oluştururlur. Bar için bar standı, bar tabureleri, masa ve sandalyeler, etrafta ki diğer dekorlar tamamlanır.

3. Adım

Bir sonraki adımda menü belirlenir. Menüde yer alacak olan içkiler, atıştırmalıklar, kokteyller ve bunların nasıl sunum yapılacağına karar verilmelidir.

4. Adım

Hazırlanan menü için uygun sunum tabakları, bardaklar ve süslemek için gerekli yan ürünler temin edilir.

5. Adım

Açılış için tanıtım ve broşürler tamamlanır. Son kontroller yapılır ve açılışta meydana gelebilecek aksaklıklara yönelik bir b planı oluşturulur.

Bar açmak
Bar açmak

Bar projesi talepleri için info@cafemarkt.com adresine mail yönlendirebilir ya da 0212 514 51 21 no’lu telefondan proje talebinde bulunabilirsiniz.