Vosco Buz Makinesi Küçük Bir Dev!

Taşınabilir buz makinesi mi olur demeyin! Vosco buz makinesi küçük işletmeler ve evler için üretilmiştir. Elektrik olan her yerde çalıştırabileceğiniz bu makine sayesinde dağın başında bile buz yapabilirsiniz.

Vosco buz makinesi küçük boyutuna rağmen büyük bir performansa sahiptir. Özellikle buzlu içecek satışı olan küçük işletmelerde verimli bir şekilde kullanılmaktadır. Günlük 12 kg buz üreten makinenin iç haznesi 1,4 kg buz saklayabilmektedir.

Vosco Buz Makinesi Avantajları

  • Vosco buz makinesi su bağlantısı istemez. Su haznesini kolaylıkla doldurabilir, 10-12 dk içerisinde yeni buzların olmasını sağlayabilirsiniz.
  • Kısa sürede buz verir. Hazneyi doldurduktan en geç 15 dakika sonra buz vermeye başlar.
  • Herhangi bir etkinlik ya da taşınma gibi durumlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tatiller, davetler gibi durumlarda buz makinesi kullanımını kolaylaştırır.
  • Kullanımı kolaydır. Su haznesini doldurduktan sonra buz haznesini koyup kapağını kapatın. Sonrasında başlat düğmesine basmanız yeterli!
  • Suyunuz ziyan olmaz. Buz haznesi deliklidir. Eriyen buz su haznesine akar ve yeniden buz olur.
  • Otomatik sensör sayesinde buz eksildiği an makine kendiliğinden tekrar çalışmaya başlar. Böylece hiçbir zaman buzsuz kalmazsınız!

 

vosco buz makinesi

Vosco buz makinesi ile 3 çeşit buz üretebilirsiniz. Büyüklük ayarını makine üzerindeki tuşlardan yapmanız mümkündür. Üzerindeki tuşlarda bulunan uyarılardan bir diğeri de tam doluma ulaştığıdır. Full İce butonu yandığında içerisindeki buz haznesinin dolduğunu anlayabilirsiniz. Buz haznesinden alım yaptığınızda üretim otomatik olarak tekrar başlar.

Ev tipi buz makinesi yatlarda da tercih edilir. İçecek tüketiminin yoğun olduğu akşamlarda buz aramaktansa kendi buzunuzu yapabilmeniz büyük bir avantajdır. 100 kilogramdan fazla büyük buz makinesi yerine su tanklı ve 14 kilogramlık Vosco’yu tercih etmek size konfor kazandıracak!

Vosco buz makinesi anlık çözümler sunar. Müşterinin ya da misafirinin istediği içecekleri en taze şekilde sunmak için hazırla ve buzunu ekle!

vosco buz blender

Smoothie, milkshake gibi sıkça satışı olan ürünlerin yapımında da rol oynayan buzun bitmemesi işletmeler için önemlidir. Kendi içerisinde buz üreten ve fazla bir alana sahip olmayan küçük işletmelerde buz makinenizi blenderinizin yanına koyup dakikalar içerisinde servis yapın!

Makineden çıkan buzları muhafaza etmek için üretilmiş buz kovalarını da buz makinesinin yanında mutlaka temin etmeniz gerekir. Buz kovalarıyla ilgili detaylı bilgi için ilgili yazımızı okuyabilirsiniz; https://blog.cafemarkt.com/buz-kovalari-ile-serinletici-icecekler/

Vosco Buz Makinesi Satın Al! 

Similar Posts