| |

Sosis Hot Dog Makineleri ile Bol Kazançlar

Sosisli sandviç gün içerisinde yüzlerce kişinin tercih ettiği bir hazır yiyecektir. Her öğün yenebilen bu lezzetli sandviç çeşidi hemen hemen tüm büfelerde satılır. Sosis hot dog makineleri ile çok sayıda sosisi kısa sürede servise hazır olacak şekilde pişirebilirsiniz.

Çabuk tüketilebilen lezzetli sandviçlere işletmenizde yer vermek de yemek kadar kolaydır. Ergonomik ve kolay çalışan birçok sosis hot dog makinesi mevcuttur. Seyyar satıcılar için iyi bir kazanç getirebilecek bir ekipman olan sosis pişirme makineleri ihtiyacınıza göre tasarlanmıştır. Günlük satışınızı karşılayabilecek makineye karar verirken hacmini de göz önünde bulundurmanızı öneririz.

Sosis Hot Dog Makinesi ile Kazancınızı Artırın!

Maç çıkışlarında, süpermarketlerde, sokaklar da ya da büfelerde rahatlıkla kullanılabilen makinelerin yanına lezzetli bir sos ve ekmek yeterli! Saniyeler içerisinde hazırlayabileceğiniz sandviçleri uygun fiyatlara satarak kazancınızı artırabilirsiniz. İster sadece sosisli satın isterseniz işletmenize ekleyin.

Sosis Hot Dog Makineleri

Yenmesinin de dakikalar sürdüğü hot dog, hem pişme hem de hazırlanma süresi olarak tüm sıcak yiyeceklerden daha avantajlıdır. Bu sebeple özellikle sahil kenarındaki büfelerde ve seyyar satıcılarda mutlaka bir sosisli makinesine ihtiyaç vardır.

Sosis Pişirme Makinesi Çeşitleri

Sosisi pişirmenin birkaç çeşidi bulunur. Size gelen talebe göre makinenizin çeşidine karar verebilirsiniz. Ülkemizde en çok kullanılan sosis pişirme çeşidi haşlamadır.

Buharlı Pişiren Makineler;

Sosisin kendi sosu içerisinde pişirildiği ve çok sayıda sosisi aynı anda sıcak tutan makinelerdir. Günlük satışınıza göre hacmine karar verebileceğiniz sosis hot dog makineleri paslanmaz çelikten üretilmiştir. İçerisinde bulunan küvetler bölmeli ya da bölmesiz olabilir. Sosisleri buharda sıcak tutan makine her zaman taze kalmalarını da sağlar.

Emniyetli çalışan bir model sahibi olarak yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilirsiniz.

Sosis Hot Dog Makineleri

Silindir Roller Pişirme Makinesi

Hem ticari olarak hem de evlerinizde kullanabileceğiniz makinelerdir. Tüm silindirleri eşit ısınır ve sosisleri iyi bir şekilde pişirebilir. Silindir yapıda olan sosislerle aynı formdadır. Silindirler arası yuvarlanan sosislerin her yeri eşit şekilde pişer. Yapışmaz yapısı sayesinde sosisler makineye yapışmadan pişer.

Silindir sosis hot dog makinelerini bahçelerinizde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Izgara lezzetiyle yakın bu lezzet için size en uygun makineyi tercih edin! Aynı anda onlarca sosisi pişirerek misafirlerinize hızlı bir şekilde sunum yapabilirsiniz.

Kazıklı Sosis Hot Dog Makineleri

Sosis pişirmenin bir diğer yöntemi de şişe geçirmek diyebiliriz. Şişin sıcaklığı sosisi kısa sürede iyi bir şekilde pişirecektir. Kazıklı sosis pişirme makineleri ile hem ekmeklerinizi hem de sosisleri sıcak tutmanız mümkündür.

Elektrikle çalışan bu makine çeşidi üzerindeki sivri materyallerden dolayı dikkatli bir şekilde kullanılmalıdır.

Sosis Hot Dog Makineleri

Bu makineler haricinde hot dog hazırlanmak için özel olarak üretilmiş arabalar da mevcuttur. Tekerlekli ve tenteli arabalar içerisinde sosisi pişirebileceğiniz ekipmanları da barındırır. Frenli tekerlekleri sayesinde güvenle dış mekanlarda kullanabilirsiniz.

Lezzetli ve ucuz hot doglar satmak için sahip olmanız gereken tüm ekipmanlara ve ipuçlarına cafemarkt.com’dan ulaşabilirsiniz. Endüstriyel mutfak ekipmanları konusunda tecrübeli ekibiyle hizmet veren Cafemarkt ücretsiz danışmanlık hizmetiyle de sizlere ulaşıyor.

İşletmenize müşteri çekmeniz için tavsiyeler içeren blog yazımızı okumak için linke tıklayın 🙂

 https://blog.cafemarkt.com/cafenize-musteri-cekmenin-puf-noktalari/

Sos Hot Dog Makinesi Satın Al!  

Similar Posts