Ana Sayfa / Bar Açmak / Vitamix The Quiet One Sessiz Yardımcınız!

Vitamix The Quiet One Sessiz Yardımcınız!

Kim demiş tüm blenderler gürültülü diye? Vitamix The Quier One ile buz kırarken bile sessiz olabilirsiniz. 3 beygir motor gücünde olan bar blender modeli güçlü motora rağmen kullanıcılara kullanım kolaylığı sağlıyor. Gürültü önleyici kapağı sayesinde bar blenderinizi işletmelerinizde güvenle kullanabilirsiniz.

Vitamin The Quiet One bar blenderin bir diğer önemli özelliği ise zaman ayarlı olması. İşlem yaparken ürünün başında durmadan diğer işlerinizi yapabilirsiniz. Özellikle yoğun işletmener için avantaj olan zaman ayarı Vitamix’i muadillerinden ayırıyor.

Kaliteli malzemeden üretilmiş gıda ile temasa uygun bir hazneye sahip olan sessiz var blender sayesinde birden fazla porsiyon servis edebilirsiniz. Bu modelin bıçakları parçalamaya daha uygun olduğu için buzlarınızı kar buz haline getirerek kullanabilir, ya da içeceklerinizle birleştirebilirsiniz.

Vitamix The Quiet One

Bar Blender ile Neler Yapabilirsiniz?

Bar blenderleri ile dilediğiniz tüm soğuk içecekleri hazırlayabilir, kahve, smoothie, milk shake gibi içecekleri kolaylıkla menünüze ekleyebilirsiniz. Vitamix The Quiet One gürültüyü %50 oranında engelleyen bir kapağa sahiptir. Bu sayede açık ve kapalı alanlarda kullanılmaya uygundur. Bar içerisinde çalışan bir blenderin gürültüsü misafirleriniz için hiç de çekici olmayacaktır. Sessiz çalışma şekli sayesinde gürültü söz konusu olmadan tüm ürünlerinizi servise hazırlayabilirsiniz.

Vitamix’in bar blenderini incelediğimiz videoda sizler için donmuş ve donmamış muz ile denemeler yaptık. Parçalayıcı özelliği olan bıçak sayesinde çok kısa bir zamanda buzu parçalayan makine aynı zamanda değişebilen bıçaklara sahiptir. Bir yedek bıçak ya da yedek hazne sahibi olabilmek makinenizin ömrünü uzatarak tasarruf etmenizi sağlayacaktır.

Lezzetli İçecek ve Dondurmalar

Vitamix The Quiet One ile meyveleri kesmeden işleme sokarsınız. Kesilmeyen gıdanın vitamin ve mineral seviyesi minimum kayba uğradığı için bu blender ile yaptığınız içecekler daha sağlıklıdır. Ürünlerinizi buz ile birlikte ya da sadece olarak haznenin içerisinde attıktan sonra zaman ayarını yaparak diğer işlerinize devam edebilirsiniz.

Yeterli düzeyden karışan ürünü hazneden bardağa koyarak direkt servise hazır hale getirebilirsiniz. Damak zevkiniz ve menü çeşitliliğiniz için sizin için lezzetli olan tüm ürünleri kullanabilirsiniz. Tatlandırmak için bal kullanma ipucu da bizden olsun.?

Vitamix The Quiet One

Kolay Kullanım ve 34 Program Seçeneği

Vitamix The Quiet One bar blenderin işletmeler için en öne çıkan özelliği ise 34 farklı programa sahip olmasıdır. Programlama yaparak tüm şubelerinizde aynı tarifi rahatlıkla uygulayabilir, standart lezzetlerinizi koruyabilirsiniz. Aynı zamanda advanced motor sahip olan bar blender ısınmaya karşı da oldukça dayanıklıdır. Isınmayan motoru yoğun çalışma saatlerine ayak uydurmanızı kolaylaştırır.

Kafe ve restoranlarınızda en sakin yardımıcınız olacak Vitamix The Quiet One bar blenderi kaçırmayın!

Her işletmede olduğu gibi barlarda da olmazsa olmaz ekipmanlar mevcuttur. Favori bar ürünleri ile ilgili bilgi almak için linke tıklayın; https://blog.cafemarkt.com/favori-bar-urunleri/

Vitamix The Quiet One İncele!