Ana Sayfa / Cafe Açmak / Konchero Preciso Alu ile Hem Şıklık Hem Lezzet!

Konchero Preciso Alu ile Hem Şıklık Hem Lezzet!

Lezzetli, kolay ve fark yaratacak kahveleri demlemek artık çok daha kolay! Konchero Preciso Alu filtre kahve makinesi evlerinize ve işletmelerinize yeni bir soluk getiriyor.

3. nesil kahve alanında hizmet vermek için tasarlanmış filtre kahve makinesi oldukça başarılı başarılı bir prensiple çalışıyor. Yöresel kahveler ve yeni nesil demleme şekillerine uyumlu olan Konchero Preciso Alu kolay çıkarılabilir aparatları sayesinde kullanıcıların sıkça tercih ettiği bir ürün.

Aç, demle, iç, temizle! Her aşaması kolaylık sağlayan makine diğer filtre kahve makinelerinin verdiği zahmeti vermiyor. Her parçası kolayca takılıp çıkartılıyor, bu sayede her demleme hijyenik ve güvenli oluyor!

Konchero Alu Preciso Parçaları

Makinenin 1.3 litre hacminde bir su haznesi mevcut. Kaliteli malzemeden üretilmiş hazne şeffaf ve makinenin yan tarafında. Diğer filtre kahve makinelerinden farklı olarak şeffaf ve yan tarafta olan hazne sayesinde su miktarını rahatlıkla görebiliyorsunuz.

Konchero Presico Alu

Kolayca takıp çıkarılabilen parçalardan bir diğeri ise kahve haznesi. İçerisine filtre ve kahve konan hazne ayarlanabilir özellikte. Alt kısmındaki düğme sayesinde suyun akıp akmayacağına siz karar verebiliyorsunuz. Suyun hazne içerisinde ne kadar duracağına karar vererek kahvenizi damak zevkinize göre tatlandırabilirsiniz.

Kahvenin içerisine dolduğu cam pot da kaliteli malzemeden üretilmiş şık bir parça. Cam potun altında yüksek ısıda bir pleyt mevcut, bu sayede kahveniz uzun süre sıcak kalabiliyor. Genellikle filtre kahve makinelerinde cam potu çektiğiniz an makinedeki yay sayesinde kahve akışı durur. Konchero Preciso Alu filtre kahve makinesinde potu çekerken mutlaka kahve haznesinin musluğu kapatmanız gerekmektedir.

Şimdi en karizmatik ve işlevli parçaya gelelim. 11 farklı damlatma noktası bulunan aparat, suyu çeker, ısıtır ve kahve ile buluşturur. Diğer filtre kahve makinelerinden farklı bu parça 11 adet damla ile kahvenizi demler. Bu sayede kahvenizin her yeri eşit ıslanır ve kahvenin özü tamamen bardağınıza dökülür. Suyun kusursuz dağılımı tamamen damak zevkinize hitap eder.  Yağmur tekniği adı verilen bu teknik tüm işletmelerin Konchero Preciso filtre kahve makinesini tercih etmesinin en büyük nedeni!

Konchero Presico Alu

Şık Bir Filtre Kahve Makinesi

Su haznesiyle, dizaynıyla ve şeffaflığıyla tezgahınıza yakışacak makine muadillerine göre oldukça uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Demleme bittiğinde sinyal veren kahve makinesi demlemeye bıraktıktan sonra rahatlıkla günlük işlerinize dönebilmenizi sağlıyor.

Taze kahveniz tüm misafirleriniz için kolay bir şekilde hazır hale geliyor ve uzun süre sıcak muhafaza ediliyor. Tüm bu işlemler için sadece 6 dakika yeterli! 6 dakikada 8 lezzetli ve sıcak fincan kahve için cafemarkt.com sizi bekliyor 🙂

Konchero Presico Alu

90°C- 96°C ideal demleme sıcaklığı ile hizmet veren makine hakkında daha detaylı bilgi için ilgili videomuzu izleyebilir, internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Filtre kahve yapımı hakkında detaylı bilgi veren yazımızı okumak için linke tıklayın; https://blog.cafemarkt.com/filtre-kahve-nasil-yapilir/

Konchero Preciso Alu Satın Al!