Ana Sayfa / Genel / Robot Coupe J 100 ile Sağlıklı İçecekler

Robot Coupe J 100 ile Sağlıklı İçecekler

Robot Coupe Katı Meyve Sıkacakları

Sağlıklı ve lezzetli meyve suları için tercih edebileceğiniz, işletmelerde en çok kullanılan markalardan biri de Robot Coupe. J 80 ve en yeni modeli olan Robot Coupe J 100 ile öne çıkan marka otel, restoran ve birçok işletme türünün açık büfelerinde, mini barlarında ya da barlarında kullanılabilir.

Katı meyveleri saniyeler içerisinde sıkabilen makineler büyük ve dayanıklı parçalardan oluşur. Tüm parçaları kolaylık demonte ederek bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Tüm parçalar deterjan ve kimyasal maddelerle temizlenmeye uygun tasarlanmıştır.

Robot Coupe J 100

Robot Coupe J 100 Özellikleri

Robot Coupe katı meyve sıkacakları kendi alanında oldukça sessiz ürünlerdir. Muadillerine göre kapalı alan kullanımı bu sayede daha kolaydır.

J 100 Robot Coupe modelleri arasında en yeni tasarıma sahip katı meyve sıkacağıdır. Eğimli alt kısmına buffet adı verilir. Bu eğimin amacı açık büfe ve self servislerde müşterilerin kendi meyve sularını rahatlıkla sıkabilmesidir. Yeni geliştirilen bu ekipmanın musluğu J80 e göre biraz daha uzundur. Bu da müşteri rahatlığı içindir demek mümkündür. Uzun musluk sayesinde meyve suyunu alırken etrafa sıçraması önlenir. Daha kolay kullanım amaçlayan Robot Coupe bu yenilikle başarıya ulaşmış ve tüm kullanıcılardan olumlu yorumlar almıştır.

Robot Coupe J 100’ün taşıyıcı tablası bulunmaktadır. Bu sayede kalan damlalar masa örtüleri ve masalara damlamaz. İşletmelerdeki temiz görünümü kolay bir aparatla sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda taşıyıcı tablayı da kolayca çıkarıp temizleyebilirsiniz.

Robot Coupe J 100

Katı Meyve Sıkacağı Nasıl kullanılır?

Oldukça kolay kullanımlı J 100‘de tek yapmanız gereken meyveleri yıkayıp hazneye koymak. Güçlü motoru ve yenilikçi sistemi sayesinde meyveleri kabuklarıyla saniyeler içerisinde sıkan katı meyve sıkacağı aynı zamanda meyvelerin vitaminlerini de korumasını sağlar.

Taze sıkım meyve sularında kısa sürede tüketim önemlidir. Meyveler sıkıldıktan sonra kısa sürede tüketilirse çok daha faydalıdır. Damak zevkinize göre her meyveyi sıkarak dilediğiniz karışımları yaratabilir, işletmenize rahatlıkla yeni içecekler sunabilirsiniz. Tam otomatik meyve sıkacağı tek tuşla çalışmaktadır. Bu makineye sahip olarak kısa bir sürede kolay bir şekilde onlarca bardak meyve suyu servis edebilir, menünüze çeşitli içecekler ekleyebilirsiniz.

Cafe ekipmanları arasında en çok tercih edilenler hakkında bilgi almak için ilgili yazılarımızı okuyabilir,. konu ile ilgili tüm yazılara linkten ulaşabilirsiniz; https://blog.cafemarkt.com/?s=cafe+ekipmanlar%C4%B1

 

Robot Juice J 100 Satın Al!