Ana Sayfa / Genel / Ekmek Kızartma Makinesi Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler
blank

Ekmek Kızartma Makinesi Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Ekmek dünyadaki herkesin birçok formda ürettiği ve yediği bir temel besindir. Cafe ve restoranlar için de önemi büyük olan bu ana besinin belki yüzlerce çeşidi bulunur. Kızarmış ve lezzetli bir ekmeğe kimse hayır diyemez.

Ekmek kızartma makinelerinin hem ev hem de işletme için olanları mevcuttur. Hacim olarak farklı olan makineler dilimlenmiş ekmek kısa bir sürede ideal seviyede kızarmasını sağlar.

Ekmek Kızartma Makinesi

Ev Tipi Ekmek Kızartma Makinesi

En bilinen modeller evde kullanılan makinelerdir. 2 ila 6 dilimi alabilen makineler yan tarafındaki kol sayesinde ekmekleri içine alır, kızartır ve yukarı atar. Ekmeklerini yakmamak ve en ideal şekilde kızartmak için kullanabilirsiniz. Simit, çörek gibi yiyecekleri ısıtabilen makineler de tercih edebilirsiniz. Dondurulmuş ürünleri kızartan ekmek kızartma makinelerinde de kısa sürede birçok çeşit hamur işi sofranızla yer alabilir.

Şık ve şirin gözüken makineler ergonomiktir ve mutfağınıza güzel bir görüntü katın!

Sanayi Tipi Ekmek Kızartma Makinesi

İşletmeniz için alacağınız ekmek kızartma makinesinde dikkat etmeniz gerek unsurlar bulunmaktadır. Bu unsurları birkaç madde olarak sıralayabiliriz.

Hangi ürün için kullanacağınız en önemli etmendir. Simit, çörek ya da ekmekleri bir arada kızartma özelliğine sahip ticari tost makineleri ihtiyacınıza uygun olabilir. Saatlik ve günlük performans da işletmeniz için önemlidir. Günlük tüketiminize paralel bir makine tercih etmeniz daha doğru olacaktır.

Ekmek kızartma makinesinin boyutu, kilosu ve mutfakta kapladığı yer çalışma açısından önemlidir. Küçük mutfaklarda kullanımı zor büyük makineler yer sıkıntısı yaratır. Dikkat etmeniz gereken bir diğer etmen ise makinenin voltudur. Elektrik aksamınıza uygun makine tercih etmezseniz hem tehlikeli hem de maliyetli sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Ekmek Kızartma Makinesi

Çalışma Şekli

Sanayi tipi tost makineleri ısıtma konusunda farklı yöntemler izleyebilir. Her markanın kendi tasarımı bulunmaktadır. Çoğunlukla paslanmaz çelikten üretilen bu makineler ekmeği ön ya da arka kısımdan alabilir. Sadece alt ya da üst kısımda kızartma yapabileceğiniz gibi çift taraflı ısıtma yapmanız da mümkündür. İhtiyacınıza göre karar vermeniz verimliliğini artıracaktır.

Özellikle konveyörlü tost makinelerinde belirli bir açılış boyutu mevcuttur. Kullanacağınız ürüne uygun açılış boyutu alarak rahat bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Ekmek Kızartma Makinesi

İşletmelerde Sanayi Tipi Ekmek Kızartma Makineleri

Restoran ve otellerde ekmek kızartma makineleri büyük önem taşır. Yoğun servislerde ve yüzlerce dilim ekmeğin sunulduğu durumlarda kızartmış ekmek servisinin taze ve sıcak olması gerekir. Kaliteli ve doğru çalışan bir makine sayesinde müşteri memnuniyetinizi en yüksek seviyede tutabilirsiniz.

Kaliteli endüstriyel mutfak ekipmanlarına ulaşmak ve ayrıntılı bilgi almak için tecrübeli satış ekibimizden yardım alabilirsiniz. Tüm restoran ekipmanlarıyla ilgili yazımızı okumak için tıklayın; https://blog.cafemarkt.com/restoran-ekipmanlari-listesi/

Ekmek Kızartma Makinesi Satın Al!