Ana Sayfa / Cafe Ekipmanları / Coffee Tech Steam ile Barista Gibi Süt Köpürtün!

Coffee Tech Steam ile Barista Gibi Süt Köpürtün!

Süt köpüğü ile kahve çeşitlerini lezzetli ve şık bir hale getirmeniz için üretilmiş özel bir üründen bahsedeceğiz. Coffee Tech Steam süt köpürtücü ile saniyeler içerisinde ellerinizi bile kullanmadan güzel bir krema elde edebilirsiniz.

Coffee Tech Steam

Sütlü kahve çeşitleri servis eden işletmelerde sütün anlık ısıtılabilmesi için kahve makinelerinin üzerinde buhar çubuğu bulunur. Makineye bağlı olan çubuklar her zaman yetmeyebilir. Buhar çubuğunun işletmeniz için yetersiz kaldığı durumlarda yeni bir kahve makinesi alarak çözüm bulabilirsiniz fakat bu maliyetli bir yol olacaktır.

Uygun fiyatlı çözümlerin en kalitelisi Coffee Tech Steam süt köpürtücüdür. Sade kahve, sıcak çikolata ya da sahlep yapımında da etkili olan ürün özellikle kapsül kahve satışan kafelerde gözdedir. Bilindiği gibi kapsül kahveler sadedir. Saniyeler içerisinde lezzetli sade kahvenizi daha lezzetli hale getirmenizi sağlayan süt köpürtücü harika krema kıvamıyla memnuniyet verir.

Coffee Techh Steam

Nasıl Çalışır?

Coffee Techh Steam süt köpürtücünün içerisinde su tandık vardır. Bu sayede herhangi bir su kaynağına bağlamanız gerekmez. Suyu tankın içinde ısıtır ve buharıyla içeceğinizi ısıtır. Buhar çubuğunun kahveden ayrılmış ve donanım eklenmiş hali de diyebiliriz. Anlık çözümleri en uygun fiyatlarla kahve barınıza getirecektir.

Coffee Tech süt köpürtücü açtıktan 5 dakika sonra hazır olur, kahve makinelerinden oldukça hızlı bir çalışma yöntemi. Üzerinde buhar tuşu, yön tuşlar ve temizlik tuşu bulunur. Buhar tuşuna basında makine çalışmaya ve sütü ısıtmaya başlar. Yukarı aşağı tuşları ile makinenin sıcaklığını ayarlayabilirsiniz.

Otomatik Sıcaklık Ayarı

Üründe otomatik sıcaklık ayarlayabilirsiniz. İdeal süt sıcaklığı 70 derece civarıdır fakat daha sıcak içecekler üretmek istiyorsanız bu dereceyi 80’e ayarlayabilirsiniz. Sütünüzü pota koyduktan sonra makinedeki çubuğun altına koyup düğmeye basmanız yeterli olacaktır.

Süt köpürtücü üzerinde programlar bulunmaktadır. Dilediğiniz sıcaklıkları programlara göre ayarladıktan sonra ısıtmak istediğiniz ürüne göre otomatik derece ayarlayabilirsiniz. Pakete süt potu da dahildir. İster kendi potunuzla ister hediye edilen potla birlikte kullanabilirsiniz.

Coffee Tech Steam süt köpürtücünün belki de en önemli özelliği size çalışma alanı sağlamasıdır. Ergonomik ve şık ürünün düğmesine basıp sütün ısınmasını beklerken diğer işlerinize dönebilirsiniz. Ayarladığınız sıcaklık oluşunca makine otomatik olarak durmaktadır. Bu sayede yakma ve ziyan etme durumları ortadan kalkar.

Coffee Tech Steam

Artık latte yapmak için barista olmanıza gerek yok. Tek tuşta ideal kıvamda krema ve süte sahip olabilirsiniz. Süt köpürtücüyü kullandıktan sonra temizler ve kullanım kılavuzuna uygun kullanırsanız uzun yıllar yardımcınız olacaktır. 

Baristaların en büyük yardımcısı süt potları ile ilgili detaylı bilgi almak için diğer blog yazılarımızı da okuyun. Detaylı bilgi için linke tıkla; https://blog.cafemarkt.com/latte-sanatinin-yardimcisi-sut-potupitcher/

Kendi Baristan Olmak için Tıkla!