Ana Sayfa / Cafe Ekipmanları / Latte Sanatının Yardımcısı Süt Potu&Pitcher
blank

Latte Sanatının Yardımcısı Süt Potu&Pitcher

Süt Potu&Pitcher, süt içeren kahvelerin içine dökmek için kullanılan küçük sürahileri ifade eder. Baristalar için çok önemli araç olan süt potu&pitcherlar, lezzetli ve görüntüsü güzel latteler hazırlamaya yarar. En iyi süt potları, sütü köpürtmen için özel olarak tasarlanmıştır. Baristalar bu potlarla sütü çok rahat döker ve mükemmel köpüklü latteler hazırlar. Süt potlarının köpürme kapasitesinde hem şekil hem de boyut önemli rol oynar. Pitcherların boyutunu seçerken dikkat edilmesi gereken şey, kahvenizi içmek için ne kadar süt gerektiğidir. Pürüzsüz, köpükler yapmak el becerisi ve sabır gerektirir. Profesyonel latteler ancak uygun seçilen süt potları sayesinde yapılır. Pitcherların ağız kısımları latte yapımında kolaylık sağlar şekilde dizayn edilmiştir. Baristalar bu şekilde istedikleri şekilleri kolaylıkla yapabilir.blank

 

 

Mükemmel Latteler İçin Profesyonel Süt Potu&Pitcher

Süt Potu&Pitcher, latte ve cappuccino gibi kahve içecekleri yapmak için manuel süt köpürtmede kullanılır. Teflon kaplama, çelik ,seramik gibi malzemelerden üretilen süt potu çeşitleri vardır. Baristalar için kullanışlı süt potları seçmek düzgün şekilli latteler hazırlamanın ön koşuludur. Birçok insan kalp ve lale şekilli latteleri içmeyi sever. Güzel, pürüzsüz bir şekilde dökülen köpüklü lattler için 4 önemli madde vardır. Bunlar:

  1. Şekil ve Boyut
  2. Çıkış ucu
  3. Kulp
  4. Malzeme ve yüzey işlemidir.

Süt Potu&Pitcherların Özellikleri

Özellikle baristalar için tasarlanmış olan süt potu&pitcherlar profesyonel bir süt kabının tüm özellikleri barındırır. Latte sanatını yapmak ve sütün dökülmesine yardımcı olmak için tasarlanmış açılı bir boşaltma ağzı ile üretilmiştir. 1 mm kalınlığındaki paslanmaz çelik yapı, süt ısınırken bile serin kalacak şekilde tasarlanmıştır. Süt köpürtme sürahileri çarpmalara dayanıklıdır. Isıya da dayanıklı olan süt potu&pitcherlar kullanım kolaylığı sağlar. Leke tutmayan yapısıyla sıklıkla tercih edilen süt potları günlük kullanıma uygundur. Stil ve işlevsel kullanım açısından kafe ve restoranlar için mükemmel ürünlerdir.

blank

  • Teflon iç yüzeyi sütü yakmadan ısıtabilmenizi sağlar.
  • Özel ağız yapısıyla kontrollü bir akış olur.
  • Latte Art için en ideal süt potudur.
  • İster evde, isterseniz işletmenizde en güzel latte ve cappuccinolar hazırlayabilirsiniz.
  • İçeride, sürahinin her iki yanında süt miktarını ölçmeyi kolaylaştıran bir ölçek vardır.

Süt Potu ve Pitcher Satın Al