Ana Sayfa / Endüstriyel Mutfak Ekipmanları / Restoranların En Önemli İhtiyacı Çatal Kaşık Parlatma Makineleri
blank

Restoranların En Önemli İhtiyacı Çatal Kaşık Parlatma Makineleri

Restoranlarda, kafelerde ve gıda sektöründe faaliyet gösteren işletmelerde müşteriye yapılan servis kusursuz olmalıdır. Masanın servis düzenin doğru ve temiz olması dikkat edilmesi gereken bir durumdur. Müşteri dostu işletmeler, müşterilerine en iyi servis hizmetini sunmak isterler. Bunun için mutfak ekipmanlarının temizlik ve hijyenine hassasiyet gösterirler. Müşterilerin masasına getirilen çatal, kaşık, bıçak takımları da lekesiz, temiz ve hijyenik olmalıdır. Günümüzde birçok gıda işletmeleri mutfak ekipmanlarının temizliğini ve hijyenini artık kurutucu ve parlatıcı özellikli makinelerde yapmaktadır. Eskiden kullanılan manuel yönteme göre çatal kaşık parlatma makineleri, zamandan ve maliyetten tasarruf sağlar. Aynı zamanda saatte yaklaşık 3000 parça çatal, bıçak, kaşık takımlarını kısa sürede mükemmel şekilde parlatır ve kurutur.

Çatal Kaşık Parlatma Makineleri Neden Satın Alınmalı?

Mutfakların en önemli araçları olan çatal, bıçak ve kaşıkların virüslerden arınmış, hijyen koşullarına uygun, temiz ve parlak servis edilmesi son derece önemlidir. Restoran ve kafe gibi işletmelerin sundukları hizmet kalitesini arttırmak için bu konuya duyarlı olması gerekir. İşletmeler, maliyetlerini düşürmek, zamandan tasarruf sağlamak amacıyla daha geçerli yöntemler seçmek durumdadır. Mutfak araç ve gereçlerinin temiz, parlak ve hijyenik olması için çatal kaşık parlatma makineleri bu nokta da işletmelerin imdadına yetir. Büyük ölçüde iş yükünün hafiflemesine yarayan parlatıcı makineleri restoranların yoğun ve hızlı temposu için doğru ekipmanlardır. Bu makineler, cila bezleri, havlu peçeteler, yıkama ve kurutma maliyetlerini düşür. Bu araçların sağlayamadığı hijyenik temizliği sağlar ve aynı zamanda parlatıcının içinde ki UV lambası Covid-19’u öldürür.

catal-kasik-parlatma-makineleri

Parlatıcı ve Kurutucu Ekipmanlarının Özellikleri

  • Çatal kaşık parlatma makineleri, gümüş çatal bıçak takımlarını yıkadıktan sonra kurutur, parlatır ve lekeleri ortadan kaldırır.
  • Paslanmaz çelik gövdeye sahip, darbeye dayanıklı özel bir kaplama ile kaplanmıştır. Uzun süre kullanıma dayanıklıdır.
  • Hızlı ve verimlidir.
  • Temizlik ve hijyen sağlar.
  • Çatal bıçak takımı yeni gibi parlar ve bir UVC lambası ile sterilize edilir.
  • 3000 Adet / Saat parlatma kapasitesi sunar.
  • Zamandan ve maliyetten tasarruf sağlar.
  • Yüksek kaliteli malzemeler ve sağlam bir yapı, dayanıklı kaliteli bir makine anlamına gelir.

Çatal Kaşık Parlatma Makinesi Satın Al