Gıda Dilimleme Makinesi Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

İşletmecilerin vazgeçemediği gıda dilimleme makineleri, hem standart hem de standardın dışında ekipmanlardır. Birçok işletmeci için önemli olan bu makine verimliliğinizi artıracağı gibi azaltabilir de. Doğru makineyi doğru yiyecek ile buluşturmak kusursuz sunumlar yapmanızı sağlayacaktır.

Gıda dilimleme makineleri ince ve tek biçimli yiyecekler dilimlemek için kullanılır. Sebze ve et dilimleyebileceğiniz ekipmanlar dönen yuvarlak bir bıçağa sahiptir. Dönen yuvarlak bıçak tüm dilimlerin eşit olmasını sağlar ve aralığı ayarlanabilir. Ürünleri el yardımıyla yönlendirerek istediğiniz şekilde kesebilirsiniz.

gıda dilimleme

Gıda dilimleyici satın alırken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle makinenizin amacınıza uygun olması gerekir.

Kullanım Talimatları

Slicerlar, acemi ve profesyonel kullanıcılar için uygundur. İçerisindeki keskin bıçak kullanılırken dikkatli olunması gerekmektedir. Ürünler paslanmaz çelikten üretildiği için dilimlenen gıdanın besin değeri kaybolmaz. Uzun süreli kullanıma uygun bu profesyonel ekipmanlar ile her dilim taptaze ve sağlıklı yiyecekler elde edebilirsiniz.

Bıçak boyutları ve dilim aralığı ayarlarken kullanacağınız ürüne dikkat etmeniz önemlidir. Daha küçük mutfak işlemleri için 8-9 mm arası bıçaklar seçecekken, daha büyük işlemler için bıçak boyutları artabilir. Kullanılan bıçağı sıkça temizleyin. Kullanım bittiğinde makineyi mutlaka temiz bırakmalısınız.

Gıda dilimleme makineleri kasap ve şarküteriler için üretilmiş gibi gözükse de evlerde de kullanılabilir. evleriniz ya da işletmeleriniz için ekipman tercih ederken yardıma ihtiyaç duyarsanız Cafemarkt’ın tecrübeli satış ekibini 0850 811 12 23 nol’u telefondan arayın!

gıda dilimleme

Sebze ve Meyve Dilimleyin!

Slayzer ile sebze ve meyve de dilimlemek mümkündür. Zamandan tasarruf etmenizi sağlayan gıda dilimleme makineleri düzgün ve kolay dilimleme yapmanızı sağlar. Dilediğiniz sebze ve meyve için de bu işlemi yapabilirsiniz.

Büyük bir salata yaparken, patatesleri aynı kalınlıkta doğramak istediğinizde ya da haftalık yemek hazırlığı yaparken gıda dilimleme makinelerini tercih etmek size kolaylık sağlar.

Makineyi kullanırken çekirdek, kemik gibi sert cisimleri kullanmamanız önemlidir. Bıçağa zarar verecek bu ürünler makinenizin performansını düşürür.

Şık Sunumlar

Eşit kesilmiş meyve ve sebzeler aynı zamanda şık tabaklar sunmanızı ve eşit pişirme yapmanızı da sağlar. Hayatın her kısmında düzenli olmak ne kadar güzelse tabağınızın düzenli olması da o kadar keyiflidir.

Dikkatli ve güvenli kullanım yaptığınız sürece gıda dilimleme makineleri uzun yıllar yanınızda olur.

Yeni bir restoran kurarken ya da restoranlarınızı yenilerken ihtiyacınız olabilecek ekipmanları inceledik. Blog yazımıza linke tıklayarak ulaşın; https://blog.cafemarkt.com/restoran-malzemeleri/

Gıda Dilimleme Makinesi Satın Al  

Similar Posts