Ana Sayfa / Genel / Öztiryakiler OBY 500 Endüstriyel Bulaşık Makinesi

Öztiryakiler OBY 500 Endüstriyel Bulaşık Makinesi

Profesyonel mutfaklarda birçok önemli ekipman vardır. Bu ekipmanları sağlıklı bir şekilde kullanmak ömrü açısından önemlidir. Bu sebeple ekipman alırken uzun süreli kullanım olacağı mutlaka düşünülmelidir. Öztiryakiler OBY 500 hem uzun süre kullanacağınız hem uygun fiyatlı bir bulaşık makinesidir.

Mutfakların önemli bir parçası olan bulaşık makineleri profesyonel mutfaklarda farklı prensiple çalışır. Evler kullandığımız makinelerin çalışma saatleri 45 dakika 1 saatken endüstriyel bulaşık makineleri 3-4 dakikalık programlarda bulaşıklarınızı yıkayabilir.

Bulaşık makinesinin hızlı yıkama yapması restoranlarda hız için oldukça önemlidir. Yoğunluk anında kurtarıcı olan bulaşık makineleri sayesinde müşterilerinizi bekletmeden servis yapın!

Öztiryakiler OBY 500

Ürün Özellikleri

Bugün Öztiryakiler OBY 500 bulaşık makinesini detaylı bir şekilde inceledik. 2 programla çalışan bu makine en çok 500 kişilik restoranlara göre tasarlanmış. Dünya çapında ünlü yerli marka Öztiryakiler’in başarılı ekipmanı tabak, bardak, tepsi ve tabldot yıkamak için kullanılabilir.

Makinenin içerisinden 2 adet tabak ve bardak basketi çıkmaktadır. Bu basketlere tabak ve bardakları yerleştirerek makinenin içine koyduktan sonra başlat tuşuna basmanız yeterlidir. Tepsi ve tabldotlar içinse farklı özel basketler bulunmaktadır. Bu basketleri makinenin yanında ayrıca temin edebilirsiniz.

Ürün paslanmaz çelik gövdeden üretilmiştir. Bu sayede hiçbir şekilde hijyen problemi yaşamazsınız. Aynı zamanda kullanım paneli de oldukça kolaydır. Hız artırmak ve azaltmak için bir tuşu mevcuttur.

Endüstriyel Bulaşık Makinesi ile Ev Tipi Bulaşık Makinelerinin Farkı

Bulaşık makineleri arasındaki en büyük fark ısı ve kimyasal üründür. Öztiryakiler OBY 500 bulaşık makinesi yüksek ısı ve kimyasal sayesinde kısa sürede yıkama yapar.

Ev tipi bulaşık makinelerinin içerisinde bulaşıkların dizilmesi için aparatlar bulunur. Profesyonel bulaşık makinelerinde ise 1 baskete ürünleri koyup yıkarsınız. Hiçbir endüstriyel bulaşık makinesinde 2 basket üst üste koyulmaz. Tek basket yıkama kısa sürede olduğu için sık sık basket değiştirerek hızlı yıkama yapabilirsiniz.

A plus enerji tasarrufu profesyonel makinelerde de vardır. Öztiryakiler OBY 500 ilk suyu aldıktan sonra deterjanla birlikte atar. 2. Suda durulama yapar ve durulama suyunu bir sonraki yıkama için içerde bırakır. Su tasarrufunun maddi ve manevi olumlu etkilerini destekleyen makineye cafemarkt.com’dan avantajlı fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Öztiryakiler OBY 500

Bulaşık Makinesi Alırken Sormanız Gereken Sorular

Drenaj pompası var mı? Nereye tahliye oluyor?

Drenaj pompası makinelerde olması mecburi bir aparattır. Kimi modellerin içerisine dahildir, kimi modellerin yanıda ayrıca satılır. Öztiryakiler Oby 500 de drenaj pompası bulunur. Makineyi alırken beraberinde gelen pompaya ayrıca para ödemeniz gerekmez.

Tahliye yeri de önemlidir. Makinenin çalışırken suyu tahliye edeceği yere göre yerleştirmek gerekir. Aksi takdirde su dışarı çıkıp işletmenizi zarara uğratabilir.

Deterjan Pompası ve Parlatıcı Pompa Var Mı?

Ev tipi makinelerde içerisine koymak için tablet satın alırız. Bulaşıklar tablet içerisindeki deterjan ve parlatıcı ile yıkanır. Endüstriyel makinelerde herhangi bir tablet konmaz. Arka tarafına entegre edilen deterjan ve parlatıcı pompaları sayesinde her yıkamada belli seviyede deterjan alınır. Deterjan bittiği zaman entegre olan bidonu değiştirmeniz halinde bir sorun yaşamadan uzun süre kullanıma devam edebilirsiniz. Deterjan ve parlatıcı pompaları birleşik ya da ayrı satılabilir. Makineyi alırken satıcınızla konuşarak tüm bu bilgileri almanızı tavsiye ederiz.

Makineler ile ilgili daha teknik bilgiler edinmek için bize 0850 811 12 23 no’lu telefondan ulaşın!

Bulaşık makineleri hakkında diğer yazılarımızı okumak için linke tıklayın; https://blog.cafemarkt.com/?s=bula%C5%9F%C4%B1k

Öztiryakiler OBY 500 Satın Al!