Vitamix Vita Prep 3 ile Tek Blender Onlarca Lezzetli Yiyecek

Tek blender ile 3 farklı formda ürün mü yapılır dediğinizi duyar gibiyiz. Evet, Vitamix Vita Prep 3 ile yapılır! Tek yapmanız gereken hazırlamak istediğiniz ürüne uygun bir hazne kullanmak.

Vitamix hem profesyonel mutfaklarda hem de evlerde rahatlıkla kullanılabilecek  bir blender üretmeyi amaçlamış ve oldukça başarılı olmuştur. Vitamix Vita Prep 3 ile 1 saat içerisinde sizlere çorba, mayonez ve dondurma yaptık. Hem tariflere hem de makinenin teknik bilgilerine videomuzdan ve yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Güçlü Motor ve Kolay Kullanım

Bar blenderlar genellikle içecek hazırlama, buz kırma ya da parçalama amaçlarıyla kullanılır. Vitamix diğer tüm bar blender modellerinden farklı olarak sizlere başka ürünler yapma fırsatı da sunmaktadır. Çocuklarınız için yapabileceğiniz sağlıklı çorbalar, soslar ya da dondurmaları dakikalar içerisinde hazırlayarak zamandan tasarruf da edebilirsiniz.

Vitamix Vita Prep 3

Vitamix Prep 3 ile çorba yaparken hiçbir pişirme işlemi yapmanıza gerek yok. İçerisine koyduğunuz sebzeleri çorba kıvamına getirirken aynı zamanda güçlü bıçakları sayesinde ılık kıvama getiren bar blender sizi pişirme derdinden kurtarıyor. Tüm ürünleri homojen hale getirmesi sayesinde çocuklarınızın yemek istemediği sağlıklı yiyecekleri de çorbalarının içerisinde rahatlıkla koyabilirsiniz.

Vitamix’in bu modeli en sert sebzeden, yeşil yapraklı sebzelere kadar tüm ürünleri rahatlıkla parçalar ve karıştırır. Dakikalar içerisinde sadece tek elinizi kullanarak elde edebileceğiniz ürünler katkı maddesiz ve sağlıklı olacaktır. Tamamen kendi damak zevkinize uygun ürünlerden bir çorba pişirirken dilerseniz güçlü bıçaklar sayesinde az pişmiş bir et parçasını bile kullanabilirsiniz.

Vitamix Vita Prep 3 ile Harikalar Yaratın!

Ürünün bağlantı noktaları oldukça sağlam ve kolay kullanımlıdır. Blenderi eline alan herkes rahatlıkla kullanabilir. Gıdaya temas uygunluğu olan haznelerin üst kısmında bir delik bulunur. Bu sayede makine çalışırken karıştırma çubuğu ile dilediğiniz müdahaleyi yapabilirsiniz.

Vitamix bar blenderda birçok hız ayarı da mevcut. Güçlü motor sayesinde dilediğiniz devire herhangi bir işlem yapmadan geçebiliyorsunuz. Soft karıştırma, parçalama ve güçlü karıştırma seçeneklerini bir arada bulundurması çeşitli yiyecek ve içecekler yapmanızı sağlıyor. Aslında bu ekipmanın en çok tercih edilme sebebi de budur.

Vitamix Vita Prep 3

3 Dakika İçerisinde Mayonez!

Dondurma ve mayonez birbirinden çok farklı, evet. Fakat çok yönlü bir makine bu iki ürünü de rahatlıkla yapabilir.

Mayonez için, yumurta, sıvı yağ ve limon suyu yeterli. Artık dakikalarca el çırpıcısı kullanmadan sağlıklı bir mayonezi dakikalar içerisinde yapabileceksiniz. Videomuzda da izleyebileceğiniz mayonez tarifi oldukça lezzetli ve basit.

Kullanılan malzemenin özünü kaybettirmeden karıştırdığı için hiçbir sebze vitaminini kaybetmez. NSF belgeli ürün bu sayede güvenilir ve hijyeniktir. Kullanacağınız hazneyi doğru şekilde tercih ettikten sonra %100 doğal ürünleri hiç zaman kaybetmeden yapmaya başlayabilirsiniz.

Çocuklarınız için Sağlıklı Dondurmalar

Evde dondurma yapımı bazı durumlarda uzun ve zorlu bir sürece dönüşebiliyor. Vitamix Vita Prep 3 sayesinde donuk ya da taze meyvelerle kolayca dondurma yapabilirsiniz. Dondurulmuş çilek ile denediğimiz tarifimizde donuk ürünlerin de güçlü bıçaklar sayesinde kolayca parçalandığını görebilirsiniz. Hem sağlığı hem lezzeti çok az vakti harcayarak sevdiklerinize sunmak için internet sitemizi ziyaret edin!

Bar blender ile ilgili daha detaylı bilgi almak için linke tıklayıp, diğer yazılarımızı da okuyabilirsiniz; https://blog.cafemarkt.com/bar-blender-modelleri-ve-fiyatlari/

Vitamix Vita-Prep 3 Satın Al!

Similar Posts