| | | |

Kokteyl ve Kahve Şurupları Nasıl Kullanılır?

İçecek sektörü oldukça geniş bir sektördür. Binlerce içilecek öge binlerce farklı tatla karıştırılabilir. Sıcak, soğuk, alkollü, soft gibi birçok içecek çeşidi bulunur. Kokteyl ve kahve şurupları içeceklerinize farklı esanslar ekleyerek eğlenceli hale getirmenizi sağlar.

%100 doğal kokteyl ve kahve şuruplarını dilediğiniz aroma ve yoğunluğa göre ekleyebilirsiniz. İyi bir kokteyl şurubunun bir içeceği ne kadar dönüştürebileceğine inanamayacaksınız. Bir kokteyle bir damla nar şurubu veya kahvenize bir yemek kaşığı nane şurubu eklemek içeceğin lezzetini tamamen değiştirecektir.

Kokteyl ve kahve şurupları oldukça güçlü bir bileşenlerdir.

Kokteyl ve Kahve Şurupları

Kokteyl ve Kahve Şurupları Nerelerde Kullanılır?

  • Aromalı kahveler hazırlamak için,
  • Soğuk içecekler hazırlarken,
  • Meyve kokteyli hazırlarken;
  • Tatlı ve pastalar için farklı aromalar istediğimizde;
  • Kahveleri tatlandırmak için;
  • Krem şantilerde yenilebilir buzları ve ice slush’ları tatlandırmak için;
  • Alkollü ve alkolsüz içeceklerde…

Kaliteli şuruplar tatlandırıcı içermez. Otel ve restoranlarda güvenle kullanılabilir barlarınıza ürün çeşitliliği sağlayabilirsiniz.

Kurabiyeliden mangoluya, mojitodan naneliye birçok çeşit şurup bulunur. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak, yeni tatlar denemek ve sunmak için dilediğiniz aromadaki şurupları deneyin!

Kahve Barlarında Şurup Kullanımı

Günümüzde gelişen kahve sektöründe de şuruplar sıklıkla kullanılır. Ünlü zincir işletmelerden küçük 3. nesil kahvecilere kadar kullanılan şuruplar açıldıktan sonra 20-22 derece oda sıcaklığında saklanabilir.
İşletmenize gelen talepler doğrultusunda menünüze onlarca çeşit kahve ekleyebilirsiniz. Doğru oran ve doğru aroma ile en lezzetli ürünlere ulaşmak için şurup içeriklerini ve kullanımı en iyi şekilde incelemeniz önemlidir.

Kokteyl ve Kahve Şurupları

Kokteyl ve kahve şurupları sağlıklı içecekler için de kullanılabilir. Smoothie çeşitlerinin sıkça tüketildiği yaz aylarında hem evlerinizde hem işletmelerinizde sağlıklı içeceklerinize tat verebilirsiniz. Şeker ve tatlandırıcı içermeyen doğal şurupların sağlığa zararı yoktur.

Kokteyller genellikle alkollü içeceklerle yapılan, barlarda satılan gösterişli ve süslü içeceklerdir. Pazarlama açısından oldukça avatajlı olan içecekler renk renk meyve, bitki ve şuruplarla yapılabilir. Baharattan sebzeye birçok ekleme yapabileceğiniz kokteyl çeşitleri olduğu vardır. Bunun yanı sıra damak zevkinize göre kendi kokteylinizi de yaratabilirsiniz.

Tüm dünyada sıkça tüketilen şurup çeşitleri içeceklere mükemmel esanslar sağlar. Doğru şurubu doğru içeceğe ya da tatlıya ekleyerek değişik deneyimler yaşamak için ürünlerimizi inceleyebilirsiniz!

vde yapabileceğiniz alkollü ve alkolsüz kokteyl tarifleri yazımızı okumak için linke tıklayın; https://blog.cafemarkt.com/evde-yapabileceginiz-kokteyl-tarifleri/

 

Kokteyl ve Kahve Şurubu Satın Al!

Similar Posts