Ana Sayfa / Cafe Ekipmanları / Kahve Silosu ile Lezzetli ve Taze Kahveler
blank

Kahve Silosu ile Lezzetli ve Taze Kahveler

Kahve, draje ve kuru bakliyat gibi açık havada bayatlayabilecek ürünlerin saklanması için özel yöntemler vardır. Birçok ürün içerisinde hem dekoratif hem de sağlıklı olan en iyi ekipman silolardır. Özellikle işletmelerde kullanılan kahve silosu ve draje silosu çeşitli renk ve modellerde tercih edilebilir.

Kahve Silosu Nedir?

Kahveyi çekirdek halinde satan ya da taze çekim olarak sunan büyük işletmelerde kullanılan saklama ekipmanına kahve silosu denir. Silindir, dikdörtgen ya da kare silo modelleri mevcuttur. Silindirik kahve silosu şık görünüşü ve kullanım kolaylığı sayesinde aynı zamanda duvar dekorudur. Cam içerisinde görünen kahve çekirdekleri görünüm itibari ile göze hitap eder. Kahve silosu da bu güzel görüntüye katkı sağlasın diye parlak renkler ve şık modellerde üretilmektedir. Dekoratif kahve silosu modellerine internet sitemiz üzerinden uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

kahve silosu

Kahve Teşhiri Sayesinde Dikkatleri Üzerinize Çekin

Kahvenin bir nevi cazibesini sunmasını sağlayan kahve teşhir siloları özellikle altın ve bakır renklerle dikkat çeker. Dirsekleri sayesinde kahve içerisinden rahatlıkla ve istediğiniz miktarda dökülür. İşletmenizde duvara sırayla yerleştirilmiş, temiz ve parlak silolar kullanıcıların dikkatini çekerek sizi tercih etmelerini kolaylaştırır. Kahve silosu fiyatları da oldukça ucuzdur. Yıllar boyu kullanabileceğiniz sağlam malzemeden üretilmiş silolar hakkında bilgi almak için 0850 811 12 23 no’lu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Draje Silosu

Renkli drajeler hediye dükkanlarının ve kuruyemişçilerin vazgeçilmezidir. Atıştırmalık yiyeceklerin renkli ve güzel gözükmesi her zaman albenisini artırır. Yüksek miktarlarda draje ya da kuru yemiş depolamak ve onları güzel bir görüntü ile sergilemek için draje siloları üretilmiştir. Farklı renklerde üretilen silolar gıda ile temasa uygun ve hijyeniktir. Yerli markaların ürettiği tüm silolara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Dilediğiniz renk ve modelde silo yaptırmanız da mümkündür. İşletmenizin boyutuna uygun malzemede, ölçüde ve renkte silo siparişi verebilirsiniz. Tabii bu seçimlerde sergileyeceğiniz ürünün de önemi büyüktür. Silonuz satacağınız ürüne ne kadar uygun olursa o kadar verimli kullanırsınız.

kahve silosu

Silo tercih ederken kapasitesini de göz önünde bulundurmanız önemlidir. Hava almayan ve ürünü daima taze tutan silo çeşitleri 30 kilograma kadar hacme sahiptir. 2,3,4 hazneli modeller sayesinde farklı ürünleri aynı ekipman üzerinde de sunabilirsiniz.

Günümüzde lezzet ve ürün kalitesi kadar sunumu da önemli hale gelmiştir. Rakiplerle yarışırken fark yaratmak isteyen işletmeler için üretilmiş kahve ve draje silo modellerinin tümüne ulaşmak için linke tıklayın; https://www.cafemarkt.com/kahve-silolari

Kahve barı açmak için gerekli malzemeler hakkında bilgi almak için ilgili yazımızı okuyabilirsiniz; Kahve Barı Açmak için Gerekli Malzemeler

Kahve Silosu Satın Al!