Ana Sayfa / Mutfak Ekipmanları ve Malzemeleri / Yonanas Tatlı Püre Makinesi ile Meyveleri Değerlendirin!

Yonanas Tatlı Püre Makinesi ile Meyveleri Değerlendirin!

Meyve, gün aşırı yenmesi gereken, şeker ihtiyacımızın doğal yollardan karşılanmasını sağlayan ve sevilme oranı düşük olabilen bir gıdadır. Meyve yemeyi sevmeyen kişiler farklı formlarda yemeyi tercih edebilir. Tatlıların içerisinde, dondurma formunda ya da salata olarak yemek mümkündür.

Özellikle çocuklara meyve alışkanlığı kazandırırken zorlanan ebeveynler için üretilmiş bazı mutfak ekipmanları vardır. Yonanas tatlı püre makinesi, dondurulmuş meyveleri saf halleriyle dondurma kıvamına getirir. Bir annenin icadı olan püre makinesi ile istediğiniz tüm meyveleri sorbe kıvamına getirebilirsiniz. Meyvenizin dondurulmuş ve olgunlaşmış olması bu kıvama gelmesi için yeterlidir.

blank
Çocuklara Sağlıklı Dondurma

Alışkanlıkların sağlıklı yönde değişmesi size sunulan alternatiflerin kalitesiyle ilgilidir. Lezzetli bir dondurma yerine katkı maddesiz ve şekersiz bir dondurma formuna alışmak tabii ki kolay değildir. Fakat Yonanas tatlı püre makinesi bu geçişin zorluğu düşünülerek üretilmiştir.

Akşam televizyon başında otururken 2 dakikanızı ayırarak sağlıklı atıştırmalık üretmek bir süre sonra hem cebinize hem de sağlığınıza olumlu dönüşler yapacaktır. Yonanas’ın kullanımı çok kolaydır. Demonte halde 4 parçadan oluşan makine bulaşık makinesinde yıkanabilir.

2 dakika kesintisiz çalışma özelliğine sahip Yonanas tatlı püre makinesi ile tek kullanımda 4 porsiyona kadar üretim yapabilirsiniz. Evinizde fazla olan meyveleri derin dondurucuya atarak ileriki zamanlarda değerlendirebilirsiniz.

Yonanas Tatlı Püre Makinesi

Meyvenin En Lezzetli ve Sağlıklı Hali

Basit bir çalışma prensibi olan makine bir adımda ürünü sizlere sunar;

1.Dondurulmuş meyvenizi hazneye koyduktan sonra makineyi çalıştırıyorsunuz.
2. Meyvenin dışarı çıkması için yukarıdan bastırabileceğiniz aparat da makinenin bir parçası.
3.Meyveyi ittirerek tabağınıza krema formunda akmasını sağlıyorsunuz.
4. Afiyet olsun!

Hiçbir tehlikeye mahal vermemek için kilit sistemine sahip olan makineyi ailecek rahatlıkla kullanabilirsiniz. Katkı maddesi içermeyen tatlı püreleri yapmak artık çok kolay! Meyve yemenizi kolaylaştıran Yonanas yanında 35’den fazla tarif içeren kitapçık ile sizlere ulaşıyor! Bu sayede tek bir tarife bağımlı kalmadan keyifli vakit geçirirken ailenizin sağlıklı tüketim yapmasını sağlayabilirsiniz.

Marketlerde satılan dondurulmuş meyveler ile de dondurma yapmak mümkün fakat Yonanas’ın asıl amacı evde değerlendirilebilecek ürünleri sizlere sunmaktır. Dilediğiniz ürünü tercih ederek lezzetli ve ev yapımı dondurmalar üretin!

Dondurma ile ilgili tüm yazılarımızı linkten inceleyebilirsiniz; https://blog.cafemarkt.com/?s=dondurma

Yonanas Tatlı Püre Makinesi Satın Al!