Dynapro Vakumlu Blender ile Sağlıklı İçecekler

Sağlıklı içecekler, blend edilmiş detoks ürünler ve doğru tarifler artık hayatımızın bir parçası. Katkı maddeler ve hormonlu yiyeceklerle etrafımızın sarıldığı çağımızda, hepimiz bütçemize göre bir çare arıyoruz. Yaşam kalitenizi yükseltmek ve favori tariflerinize lezzet katmak için üretilmiş vakumlu blender ile tüm bildiklerinizi unutacaksınız. Dynapro vakum blender sayesinde dokusu ve tadı içecekler üretip satabilir ya da tüketebilirsiniz.

Dynapro Vakumlu Blender Parçaları

Vakumlu blender 3 parçadan oluşur. En alt kısmında güçlü bir motor bulunur. Hemen üzerine takılan hazne 2. parçasıdır. Kaliteli plastikten üretilen hazne hiçbir kanserojen madde içermez. Bir diğer parça ise en üste takılan vakum makinesidir. Tüm bu parçalar birbirleriyle iç içe geçerek muhteşem bir performans sunar.

Hazne contalarının yedekler mevcuttur. Birbirine geçmek için birçok bağlantı noktası bulunduran hazne ve motorun kaybolabilecek herhangi bir contası tüm makineyi durdurabilir. Bu sebeple yanında gelen çok sayıda yedek parça oldukça değerlidir. Dynopro vakumlu blender haznesi 1.8 litredir. İçecek porsiyonları için yeterinde büyük olan hazneye ürünü koyduktan sonra ister vakum ister vakumsuz şekilde çalıştırabilirsiniz.

Dynapro Vakumlu Blender

Endüstriyel Blender Özellikleri

Tribest markalı Dynapro vakumlu blender endüstriyel blender modelleri ile aynı özellikleri taşır. Hazne ve motor kısmının çakraları paslanmaz çekilten üretilmiştir. Bu özellik makinenizi senelerce güvenle kullanmanızı destekler. Motor oldukça güçlüdür, blend etmek istediğiniz ürünü saniyeler içerisinde homojen bir kıvama getirebilir.

Dynapro Vakumlu Blender modları;

Kullanımı oldukça kolaydır. Üzerindeki tuşlar sayesinde çeşitli modlarda çalışabilir. Blend modunda hiç durmadan 30 saniye etkili çalışır. Pulse düğmesine bastığınız zaman 3 saniye çalışıp dinlenme prensibiyle yine 30 saniye boyunca çalışır. En güç olan combo modunda ise 3 kez pulse 1 kez blend modunda çalışarak maksimum verimi almanızı sağlar.

En üst kısımdaki vakum makinesi kalem pille çalışır ve güçlüdür. Haznenin üzerine taktıntan sonra üzerindeki düğmesi sayesinde kolaylıkla çalıştırabilirsiniz. Haznenin içerisinde malzemenin çeşidi ve hacmine göre vakumlama süresi bulunmaktadır.

Dynapro Vakumlu Blender

Vakumlu Blend ile Vakumsuz Blend Farkı

Vakumlu karıştırma vakumsuz karıştırmadan daha avantajlıdır diyebiliriz. Karıştırma öncesi havası alınan ürünler içeceğinizde köpük olmamasını sağlarken özünün direkt bardağa dökülmesi işten bile değildir. Ortaya çıkan ürünü vakumladıktan sonra işleme tabi tutuyorsanız ürünün dokusu, lezzeti ve muhafaza etme süresi fark yaratacaktır.

Youtube kanalımız için çekilen detaylı videoyu izleyerek öğrenmek istediğiniz tüm bilgilere kavuşabilirsiniz.

Endüstriyel mutfak hakkında bilgi almak, sorularınızı bize iletmek isterseniz telefon numaramızdan ulaşabilirsiniz; 0850 811 12 23

Blenderler ile ilgili tüm yazılarımıza linkten ulaşabilirsiniz; https://blog.cafemarkt.com/?s=blender

 

Dynapro Vakumlu Blender Satın Al!

Similar Posts