Hem Evleriniz Hem de İşletmeleriniz için: Nemox Milki

Kış aylarında en çok servis edilen içecekler kahve, sıcak çikolata, salep gibi sıcak olanlardır. Kafelerde fark yaratabilecek olan sıcak içeceklerin el yapımı ve lezzetli olması önemlidir. Süt köpürtücüler toz ile hazırlanan içecekleri bırakıp el yapımı içecekler hazırlamanıza kolaylık sağlamaktadır.

Sütü kaynatarak eklediğimiz içeceklerin köpüklü olması ne yazık ki mümkün olmamaktadır. Kahve makinelerinden aldığımız sütü bize vaat eden süt köpürtücüler evlerinizde de kafe standardında içecekler yapabilmenizi sağlar. Süt köpürtücüler arasında hem ev hem de küçük işletmeler için kullanılabilecek olan Nemox Milki, aynı zamanda cebinize de hitap etmektedir.

 Nemox Milki

Nemox Milki Nasıl Çalışır?

Nemox Milki süt köpürtücü ile soğuk sütü rahatlıkla köpürtebilirsiniz. Sütü köpürtüp ne yapacağım peki dediğiniz noktada birçok cevap bulabilirsiniz; capuccino, sıcak çikolata ya da latte. Kahve makinelerinin süt köpürtme çubuğu sayesinde verdiği süt ve güzel kahve görüntüsün süt köpürtücülerle de ulaşmak mümkündür.

Nemox Milki’nin arka kısmında 200 ml’lik bir tank bulunur. Tankı su doldurarak makinede buhar oluşumu sayesinde sütü ısıtabilirsiniz. Sütün geçiş hızını ayarlayarak sıcaklığı ile de oynayabilirsiniz. Süt bu aşamada mutlaka soğuk olmalıdır. Süt köpüğünü almanız saniyeler alacaktır, hızlı çalışma prensibi sayesinde yoğun mutfaklarda kullanıma da uygundur.

Profesyonel cihazlarla çalışan kafelerde yoğun saatlerde de süt köpürtücü sayesinde daha hızlı servis yapabilirsiniz. Az aparattan oluşan ve ergonomik yapısıyla her yerde kullanabileceğiniz Milki’yi basit ve şık bir tasarıma sahiptir.

Nemox Milki

Evde Sıcak İçecek Keyfi

Bir ekipmanın kolay kullanıma sahip olması tercih edilme oranını da artırır. Nemox Milki süt köpürtücü herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir. aynı zamanda temizliği de kolay olan makineye çok uygun fiyatlarla cafemarkt.com’dan ulaşabilirsiniz.

Basit gibi görünse de tüm işleyişini kolaylaştırabilecek olan otomatik süt köpürtücüler anlık çözümler için ideal ekipmanlardır.

Kahve ekipmanların çeşitliliğinin her geçen gün arttığı günümüzde Nemox Milki de kahve ekipmanlarınız içerisinde mutlaka olması gereken bir ekipmandır. Çok yönlülüğü ve kalitesi ile ilk defa cafemarkt.com’da satışa sunulmaktadır.

Sütünüzü köpürttükten sonra nasıl değerlendirebileceğinizi anlatan yazımız için linke tıklayabilirsiniz; https://blog.cafemarkt.com/latte-sanatinin-yardimcisi-sut-potupitcher/

Nemox Milki Satın Al!

Similar Posts