İşletmeler için Geri Dönüştürülebilir Ambalaj Çeşitleri

Paket servis veren işletmelerin poşet ve plastik kullanımı oldukça fazladır. Günümüzde doğaya zararlı malzemelerin kullanılmaması için üretilen birçok geri dönüştürülebilir ambalaj üretilir. İşletmelerinizde geri dönüştürülebilir ambalaj kullanarak hem doğaya katkı sağlayabilir hem de müşterilerinize iyi bir izlenim bırakabilirsiniz.

Kese kağıdı geri dönüştürülebilir ambalajlar arasında en çok kullanılan çeşitler arasındadır. Kese kağıdından üretilmiş çantaların çeşitli boyları ve modelleri bulunur. Servis ettiğiniz ürüne uygun çantayı tercih ederek maliyeti en aza düşürebilirsiniz.

Geri Dönüştürülebilir Ambalaj Çeşitleri

Çok çeşitli kağıt poşet boyutları mevcut olduğu için işletmenizin ihtiyaçlarına en uygun ürünü seçmek zor olabilir. Farklı çantalar arasındaki farklar hakkında daha fazla bilgi edinmek için blog yazımızı detaylı bir şekilde incelemenizi öneririz.

Kese kağıdı ambalajlar genellikle kahverengi ve beyaz olarak üretilir. Kahverengi bu iki renk arasından daha çok tercih edilendir. İki ürünün de ortak özelliği yırtılmaya karşı dayanıklı olmalarıdır. Kullanım alanına göre size uygun rengi tercih edebilirsiniz.

Logo basımı ya da çizimler için beyaz kese kağıtları daha çok tercih edilir. Bunun en önemli sebebi markayı daha iyi gösterebilmek ve temiz bir görünüme sahip olmaktır.

Geri Dönüştürülebilir Ambalaj

İşletmeniz İçin En İyi Ambalaj Hangisidir?

Bir restoran veya küçük bir şarküteri işletiyorsanız geri dönüştürülebilir ambalajlı yemek poşetleri veya kulplu alışveriş poşetleri işletmeniz için yararlı bir seçimdir. Ek olarak, marketler genellikle ağır kağıt poşetlere ve çuvallara ihtiyaç duyar. Fırın, kahve dükkanı, pastane gibi birçok işletmede de kağıt poşet kullanarak doğaya katkı sağlamanız mümkündür.

Köşebent, bir kağıt torbanın yan tarafında veya altında bulunan ve torbanın daha fazla kapasite için genişlemesine izin veren girintili bir kattır .

Düz tabanlı tasarıma sahip kağıt poşetler, düz tabanlı olarak açılacak şekilde tasarlanmıştır. Bu, en yaygın çanta türüdür ve yüklenmesi çok kolaydır.

Kağıt Torba Kullanmanın Olumlu Yanları

  • Kağıt torba kullanmanın en önemli avantajı %100 biyolojik olarak parçalanabilir, yeniden kullanılabilir ve geri dönüştürülebilir olmasıdır.
  • Birçok kağıt torba, plastik torbalardan daha fazla basınca veya ağırlığa dayanabilir.
  • Kağıt torbalar, küçük çocuklar veya hayvanlar için daha az boğulma riski taşır.

Geri Dönüştürülebilir Ambalaj Kullanmanın Olumsuz Yanları

  • Kağıt torbalar, plastik muadillerinin aksine su geçirmez değildir.
  • Kağıt torbalar plastik torbalardan daha pahalıdır.
  • Kağıt torbalar, plastik torbalardan daha fazla depolama alanı kaplar.

Geri Dönüştürülebilir Ambalaj

Kağıt torbalar haricinde de bazı ekipmanlar bulunmaktadır. Kartondan yapılmış yemek kapları özellikle sulu yemekleri evlere servis eden firmalar tarafından sıklıkla kullanılır. Tek kullanımlık bu ambalajlar yemeği sıcak tutarak servisin kalitesini de artırır.

Paket servis yapan işletmelerin bir diğer ihtiyacı da yemek taşıma çantalarıdır. Hazırlanan ambalajın sağlıklı ve sıcak bir şekilde son kullanıcıya ulaşması için özel olarak üretilmiş ısı yalıtımlı çantalar her boyutta üretilir. İhtiyacınıza uygun çantaya ve ambalaj çeşidine karar verirken uzman kadromuzdan yararlanmak için 0850 811 12 23 no’lu telefondan bize ulaşabilirsiniz. bireysel ve kurumsal hizmet veren sektörde rakipsiz Cafemarkt tüm profesyonel mutfak ekipmanlarını tek tıkla dünyanın tüm ülkelerine ulaştırıyor.

Paket servis için öneriler adlı yazımızı okuyarak detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz; https://blog.cafemarkt.com/paket-servis-icin-oneriler/

Yemek Taşıma Çantası Satın Al!

Similar Posts