Ana Sayfa / Cafe Ekipmanları / Paket Servis için Öneriler
blank

Paket Servis için Öneriler

Mutfaktan Eve Kaliteli Taşıma

Gıda dağıtım çantaları, başarılı bir siparişin en önemli unsurlarındandır. Eve yemek siparişlerinin revaçta olduğu günümüzde yemek sektöründe hizmet veren işletmelerin siparişleri teslim etmekte kullandıkları servis taşıma çantaları kullanım kolaylığı, dayanıklılığı ve yalıtım gibi birçok özelliğe sahiptir.

Başarılı bir gıda teslimatı için uygun taşıma çantası kullanmak, yiyecek ve içecekleri mutfaktan müşteriye bozulmadan ulaşmasını sağlayacaktır. Yalıtım özellikli gıda dağıtım çantası yiyecek ve içeceklerin sıcaklıkları muhafaza eder. Bu çantalar sayesinde sipariş ettiğiniz yemekler evinize soğumadan ulaşmış olur.

Yemek teslimatlarında kullanılan bu çantalarla birden fazla menüyü bir arada ve birbirine karışmadan taşıyabilirsiniz. Nefes alan kumaştan üretilen gıda taşıma çantaları yiyecekleri sıcak tutmasına ve buharın çıkmasına izin vererek yiyeceklerin taze şekilde tüketiciye ulaşması sağlanmış olur.

blank

Dış kısımları dayanıklı kumaştan üretilmiş olan bu çantaların kullanımları, yağmur ve kar gibi her türlü hava koşularına uygundur. Gıda dağıtım çantaları hijyenik olup hızlı ve güvenli bir şekilde temizlikleri yapılır.  Yalıtımlı gıda dağıtım çantaları, yiyeceklerin olabildiğince fazla ısı tutmasını veya mutfaktan müşteriye mümkün olduğunca soğuk kalmasını sağlamaktır. Çantalar, cırt cırtlı veya fermuarlı olabilmektedir. Kullanım kolaylığı sağlayan bu kapaklar sayesinde hızlı ve güvenli teslimat sağlanmış olur.

Köpük Yalıtımı

Köpük yalıtımı, sıcak yiyecekleri teslimat süresince sıcak tutan malzemedir. Kumaşın dış tabakası ile torbanın iç astarı arasında bulunur ve mükemmel yalıtım özelliğiyle ısı iletimini muhafaza eder.

Bilek Kayışlı Gıda Dağıtım Çantası

Gıda dağıtım çantaları, teneke içecek kutuları, şarküteri ürünleri, sandviçleri, yemek tepsilerini ve pizzaları kolaylıkla taşımak için tasarlanmıştır. Çantalar, genellikle yerden tasarruf sağlayan depolama için katlanabilir özelliktedir. Bazı çantaların alt taraflarındaki bileklikler bulunur ve bu teslimat yapan kişilerin çantaları bir tepsi gibi tutmasına izin vererek güvenli ürün teslimatını sağlamış olur.

blank

Su Geçirmez Dağıtım Çantası

Su geçirmez impertex kumaştan yapılmış ve üst ve alt bölümünde tek kat kalın köpük bulunan çantaların yan alanların bulunan delikler ürünlerin hava almasını sağlamaktadır. Ekstra cepleri sayesinde ise fazladan saklama alanı sağlar ve sıcak ve soğuk eşyaları ayrı tutmaya yardımcı olur.

İzolasyonlu Gıda Taşıma Çantaları

İzolasyonlu gıda servis çantaları her türlü ihtiyacı karşılamak için çeşitli şekil ve boyutlarda üretilmiştir. Küçük, boyutlu pizzalardan çok sayıda tam boy yemek tepsilerine kadar farklı ebatlarda tüketicilerin kullanımına sunulmuştur.

 

Gıda Taşıma Çantası Satın Al!