| |

Meyve Tüketiminizi Artırmanın Yolları

Sofra sunumunda veya dekorasyona şıklığı yakalamak için birçok ürün üretilmektedir. Gastronomi çok geniş bir alandır ve binlerce malzeme ve sunum çeşidi bulunmaktadır. Ev sunumları için üretilen malzemeleri çoğumuz evimizde kullanırız. Basit bir peynir tabağı, kek pişirdikten sonra koyduğumuz kapaklı ürünler gibi ürünler basit sunum ürünleridir.

Meyveler için de sunum ürünleri bulunmaktadır. Sağlıklı beslenmeye adım atmak için iştah açıcı bir meyve tabağı oldukça etkilidir. Sıkça meyve tüketilen evlerde salon masasının ya da mutfak masasının üzerinde bolca meyvenin olduğu büyük kaselere rastlamak mümkündür. Meyve sunumlarının yapıldığı bu kaselere meyvelik de diyebiliriz.

Çeşitli formlarda ve malzemelerde meyvelikler bulunur. Ev tercihleri için evinizin konseptine uygun bir meyvelik tercih etmeniz tercih ettiğiniz ürünün dekorasyonunuza şıklık katmasını sağlar. Aynı zamanda renkli meyvelerle dolu bir meyvelik göz zevkinize de hitap edecektir.

Meyvelik Çeşitleri

Cam, plastik, polikarbon gibi birçok çeşitten üretilmiş meyvelik vardır. İçerisinde gıda koyacağınızı da göz önünde bulundurarak dilediğiniz ürünü seçebilirsiniz. En çok tercih edilen meyvelikler genelde cam ya da cam görünümlü olanlardır. Kapaklı ya da kapaksız modeller mevcuttur. Evde bir evcil hayvanınız ya da çocuğunuz varsa kapalı meyvelik tercih etmek isteyebilirsiniz. Masanıza uygun boyutta ve bütçenize uygun bir meyvelik sayesinde meyve tüketiminizi artırabilirsiniz.

Sofralarınıza Gösteriş Katın

Büyük davetler ve ziyafetlerde de şık meyve sunumlarına rastlamak mümkündür. Genellikle yemek sonrasında tüketilen meyvelerin sunumuna restoranlarda da oldukça özen gösterilir. Şık bir yemek salonunda tercih edilecek şık bir meyvelik ve içerisindeki dolgun meyveler davetlilerin iştahını açacaktır.

Meyvelikler aynı zamanda açık büfe tezgahlarında da sıkça kullanılır. Otel ya da açık büfe kahvaltı veren işletmeler kahvaltılarında meyve servis etmeyi tercih ediyorsa mutlaka uygun bir meyvelik tercih etmelidir. Şık bir meyvelik açık büfenizin gösterişli gözükmesine ve müşterinin memnun kalmasına kolaylık sağlar.

Taze meyve suyu satan küçük dükkanlarda da gösterişli meyve sunumu dikkat çeker. Sıra sıra dizilmiş portakal, nar, greyfurt gibi meyveler gözümüzü alır ve iştahımızı açar. Telli meyvelikler en çok işletmelerin tercih ettiği meyveliklerdir. Özellikle yuvarlak formda meyvelerin değişik şekillerde dizilmesini sağlar. Genelde sağlam bir malzeme olan çelikten üretilirler. 2 ya da daha fazla katlı ya da spiral şekilli olabilirler. Telli meyvelikleri işletmeler kendi dekorasyonlarına uygun ve satış artırıcı etmenleri göz önünde bulundurarak seçmelidir.

Şık meyveliklere uygun fiyatlarla cafemarkt.com’dan sahip olabilirsiniz. Meyvelerinizi artık daha keyifli tüketebilirsiniz.

 

Meyvelik Satın Almak için Tıklayın! 

Similar Posts