Gastronorm Küvet
Gastronorm Küvet

Gastronorm Küvet Çeşitleri

Gastronorm küvet çeşitleri yemek hazırlığının her evresinde kullanılan temel endüstriyel mutfak ihtiyaçlarından biridir. Gastronorm küvetler derinliklerine göre ve genişliklerine göre boyutlandırılırlar. Genişlikleri kesirli bir biçimde boyutlandırılır. Gastronorm küvetinizin derinliği fırınınızın ya da soğuk istif dolabınızın kaç adet gastronorm küvet alacağını bilmek açısından çok önemlidir.

Gastronorm küvetler paslanmaz sert metalden üretilmişlerdir. Kırılmaz, kolay kolay çizilmez, eğilip bükülmezler. Bu sayede uzun yıllar yenisine ihtiyaç duymadan kullanabilirsiniz. Tamamen endüstriyel mutfakların ihtiyacı olan dayanıklılıktadırlar. Gastronorm küvetler farklı kalınlıklara sahip olabilirler. Yemek sektöründe en yaygın olanı 22’dir, tercihinizi kalınlığa göre yapabilirsiniz.

Daha ince metalden üretilen gastronorm küvetler ağırlık olarak daha hafif olacağından taşıması daha kolay olacaktır. Aynı zamanda daha ince metalden üretildiği için fiyat olarak daha az maliyetli olabilirler.

Gastronorm Küvet Çeşitleri

  • Standart Gastronorm Küvet
  • Delikli Gastronorm Küvet
  • Kulplu Gastronorm Küvet
  • Kulpsuz Gastronorm Küvet
  • Çelik Gastronorm Küvet
  • Polikarbon Gastronorm Küvet

Gastronorm küvet ölçüleri: GN1/1:530 x 325 mm, GN2/1:650 x 530 mm, GN2/3:354 x 325 mm, GN1/2:325 x 265 mm, GN1/3:325 x 176 mm, GN1/4:265 x 162 mm, GN1/6: 176 x 162 mm, GN1/9: 108 x 176 mm

Gastronorm ölçüler dünya standartlarında olduğundan mutfağınıza alacağınız küvetlerin gastronorm olması fırın kullanımı yaparken de size kolaylık sağlar. Fırınınızın gastronorm standartlardaki tepsi ölçüsü hem tepsi alırken; hem de fırın seçerken ihtiyacınız olan porsiyonu belirlemiş olduğunuzdan tam ihtiyacınıza göre olacaktır.

Gastronorm Küvet
Gastronorm Küvet

Gastronorm küvet çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.