Ana Sayfa / Kahve Makinesi ve Ekipmanları / Nuova Simonelli Musica Kahve Makinesi
Nuova Simonelli Musica Kahve Makinesi
Nuova Simonelli Musica Kahve Makinesi

Nuova Simonelli Musica Kahve Makinesi

Konu kahve makinesi olduğunda Nuova Simonelli önde gelen profesyonel kahve makinesi markalarından. Marka italyan teknolojisini zarif tasarımı ile destekleyerek harika işlere imza atıyor. Bugünkü yazımızda Nuova Simonelli’nin Musica model profesyonel kahve makinesinden bahsedeceğiz.

Nuova Simonelli Musica Kahve Makinesi

Nuova Simonelli Musica profesyoneller için geliştirilmiş bir o kadar da şık tasarıma sahip tek gruplu bir kahve makinesi. Şık dizaynının yanı sıra üründe dayanıklılık baz alınmış. Ürün tamamen paslanmaz çelikten üretilmiş. Kolay kullanım sağlamaya yönelik tasarlanmış bir tuş takımını hemen ön panelinde bulunduruyor. Bir kahve yapımının doğru sonuçlanması için kollu kahve makinelerinde basınç çok önemlidir. Doğru basınç olmazsa kahveniz istenilen biçimde olmaz. Musica basıncı takip edeblieceğiniz bir basınç göstergesini de ön panelinde bulundruyor.

Diğer kollu makineler gibi Musica’nın da sağ bölümünde süt köpürtmenizi sağlayacak dönebilen bir buhar kolu bulunuyor. Yüksek basınçlı buhar kolu sütünüzü istediğiniz orada köpürtmenizi sağlıyor. Sütünüzü köpürterek espressonuzu bir çok farklı kahveye dönüştürebilirsiniz. Musica 58mm lik profesyonel bir kaşığa (Portafilter) sahip.

Nuova Simonelli Musica Kahve Makinesi
Nuova Simonelli Musica Kahve Makinesi

Musica kahve makinesi küçük yapısına rağen üst bölümünde bir fincan ısıtıcısınada sahip. Üstelik 9 espresso fincanını bu bölümde istiflemenize olanak sağlıyor. Bu sayede servisini yapacağınız kahveler sıcak fincanlarda daha uzun süre ısısını koruyabilir. Bardak ısıtıcısının hemen arkasında bulunan kapağı açtığınızda 3 litrelik bir su tankına sahip. Makine iki farklı modele sahip. Birisi su tanklı kullanım için üretilen model birisi ise direk şebekeye bağlanabilen model. Şebekeye bağlanabilen bir model tercih edecekseniz o halde regülator kullanmanızı tavsiye ederiz.

Musica kahve makinasını küçük ebatları sayesinde pek çok yerde kullanabilirsiniz. Ofislerde, cafe ve restoranlarda, yemekhanelerde, barlarda ve çok fazla yeri olmayan mekanlarda profesyonel kahve yapımı için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bonus olarak Musica’nın yan panellerinde bulunan ışıkları yakarak mekanınızda kahve servisine ilgi uyandırabilirsiniz.

Nuova Simonelli espresso kahve makinası çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.