Ana Sayfa / Ürün Tanıtım ve İnceleme / Neden Hamilton Beach Blender?
Hamilton Beach Blender

Neden Hamilton Beach Blender?

Hamilton Beach blender denince zaten pek çok profesyonelin aklında bir fikir oluşuyor ancak yeni tanışacaklar için markadan biraz bahsedelim. Hamilton Beach bir amerikan markası olup her yıl sadece Amerika’da 34 milyonun üzerinde satış yapmaktadır. Normal mutfaklar için ürettiği ürünler olsa da endüstriyel mutfaklar için tasarlanmış, üstün teknoloji ile donanımlı ürünleri de oldukça meşhur.

Neden Hamilton Beach Blender?

Hamilton Beach blender çeşitleri endüstriyel mutfaklar baz alınarak tasarlanmıştır. Farklı model ve çeşitlerde farklı ihtiyaçları karşılamaya yönelik üretilirler. Marka bünyesinde farklı ihtiyaçlar için blenderlar bulundurmaktadır. Buz kıran blenderlar (özellikler barlarda tercih eidlmektedir.), alçak sesle çalışan blenderlar (özellikle otel lobisi gibi müşteri alanları için tercih edilmektedir.), smoothie blenderları gibi pek çok farklı blenderdan size uygun olanı seçebilirsiniz.

Hamilton Beach özel olarak geliştirilmiş teknolojilerini siz kullanıcılara ürünleri aracılığı ile sunar. Wave action teknolojisi ile Hamilton Beach blenderlar içerisine koyulan ürünü döndürerek tüm üründe homojen bir yapı sağlıyor. Müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda kullanabileceği birden fazla hız ve güç kademesini ürünleirnde bulunduruyor. Model ne olursa olsun paslanmaz bıçakları sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor. Kullanım alanına göre seçebileceğiniz modeller arasında kırılmaz çelik hazneli modellerde bulunuyor. Bu modeller özellikle sirkülasyonun çok olduğu, hızlı çalışılan ve kazalara ortam sağlayan işletmeler tarafından tercih ediliyor. Blenderlar endüstriyel mutfaklar için tasarlandığından yüksek kapasiteli haznelere sahip. Birden fazla içeceği bir kerede kolayca hazırlamanıza olanak veriyor.

Bazı modeller aynı anda birden fazla iş yapmak gerektiğinde zamandan tasarruf etmek için zamanlayıcılı olarak tasarlanmış. Bu sayede iş gücünden tasarruf ediyorsunuz. Üstten açılan kapağa sahip hazneler ile ürünler karışırken yeni bir ürünü karışımınıza kolayca ekleyebiliyorsunuz. Farklı modellerde farklı ihtiyaçlar demiştik bazı model blenderlar önceden programlanabiliyor. Önceden programlanan programlar sayesinde tek tuş ile spesyallerinizi hazırlayabilirsiniz. Bu blenderlar usb girişine sahiptirler.

Hamilton Beach profesyonel blender çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.