Unox Bakerlux Fırınlar

Unox BakerLux Fırınlar

Unox Bakerlux fırınlar pastaneler ve hamurişi üretimi yapan yerler için özel olarak geliştirilmiş Unox fırın modelleridir. Unox fırınlar, tam donanımlı fırınlar olup siz kullanıcılarına pek az iş bırakmayı hedefleyerek üretilmişlerdir. Tasarımcıları kullanışlı dizayları ve kolay menüleri ile hemen her elemanınızın kolayca kullanabilmesini sağlarlar.

Unox Bakerlux Fırınlar ile Dondurulmuş Gıdaları Pişirebilirsiniz

Unox Bakerlux fırınlar profesyonel aşçılar değilseniz de size profesyonel sonuçlar sunmayı hedefler. Özellikle française olan işletmelere pek çok ürün dondurulmuş olarak hazır gelir ve pişirilmeyi beklerler. Özellikle dondurulmuş ürünler hatayı affetmezler. Bütün ürünler yanlış bir programlama ile çöpe gitmeye aday olabilir. Unox Bakerlux fırınlar fast food zincirleri, française işletmeler, marketlerin fırın bölüleri düşünülerek tasarlanmıştır. Dondurulmuş hazır ürünleri gönül rahatlığı ile pişirebilir adeta profesyoel sonuçlar alabilirsiniz.

Dokunmatik Panel

Unox Bakelux fırınlar kolay kullanılabilir, 2.4 inch dokunmatik ekrana sahiptir. Bu panel hemen her elemanınızın kolayca kullanabilmesi hedeflenerek tasarlanmıştır. Önceden hafızalanabilen programlar ile ürüne özel pişirmeyi aşçınız orada olmasa bile kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Farklı Ürünler Aynı Anda Pişirilebilir

Unox yüksek tekolojili fırınlar farklı türdeki ürünleri aynı anda fırınlamanıza olanak sağlar. İlk olarak kısa programı olan ürün programı seçilir. Bu sayede sırayla tüm programlar birbiri ardına tamamlanır. Her program bittiğinde fırınınız sizi uyarır. Ürünleriniz kıvamında ve zamandan tasarruf ederek pişmiş olur.

Unox Bakerlux Fırınlar
Unox Bakerlux Fırınlar

Akıllı Ön Isıtma

Bakerlux fırınlar akıllı ön ısıtma teknolojisine sahiptir. Kapak kapatıldığı andan itibaren seçilen program için uygun olan ön ısıtmayı uygun ısıda sağlar. Sıradan ön ısıtmalardan farklı olarak uygun ısıyı siz ürünü içerisine yerleştirene dek korur.

Unox fırınlar gastronorm ölçülere uygun üretilmişlerdir. Tepsi alırken standart ölçülerde olması sayesinde sorun yaşamazsınız.

Farklı İhtiyaçlara Göre Dizayn Edilmiş Kapaklar

Unox fırınlar mutfağınızda rahat çalışmanız hedeflenerek tasarlanmıştır. İş akış yönünüz ya da dar bir mutfağınız olup olmamasına göre sağdan sola açılan kapılı modelleri,soldan sağa kapısı açılan modelleri ya da yukarıdan aşağı kapısı açılan modelleri tercih edebilirsiniz.

Unox Bakerlux Fırın çeşitleri ve tüm Unox fırın çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Similar Posts