Robot Coupe Mutfak Robotu
Robot Coupe Mutfak Robotu

Robot Coupe Mutfak Robotları

Robot Coupe endüstriyel mutfak robotları bugünlerin en popüler ürünlerinden. Robot Coupe mutfak robotlarını bir adım öne geçiren en önemli özelliği güçlü bir motor ile güvenilir ölçüde daanıklılığı bir araya getirmiş olması.

Robot Coupe sebze doğrayıcılar catering şirketleri, fabrika mutfakları, cafe, otel, restoran gibi endüstriyel mutfaklar için üretilmişlerdir. Bu sebeple Robot Coupe mutfak robotları pek çok farklı modele sahiptir. Ayrınca tek bir modeli özelleştirebilir, farklı amaçlar doğrultusunda kullanabilirsiniz.

Robot Coupe

Sebze Doğrama Makinesi Modelleri:CL 20, CL 30 Bistro, CL 50, CL 50 Gourmet, CL 50 Ultra, CL 50 Ultra Pizza, CL 52, CL 55 2 Kafalı, CL 55 Itme Kafalı, CL 55 Çalışma İstasyonu, CL 60 2 Kafalı, CL 60 Itme Kafalı, CL 60 Çalışma İstasyonu

Set Üstü Parçalayıcı Robot Modelleri: R2, R3-1500, R4, R4-1500, R5 Plus, R5 Plus, R6, R6 V.V., R8, R10

Dik Tip Parçalayıcı Robot Modelleri: R15, R20, R23, R30, R45, R60

Blixer Robotlar: Blixer 3, Blixer 4, Blixer 4-3000,Blixer 4 V.V., Blixer 5 Plus, Blixer 5 V.V.

Robot Cope İle Neler Yapabilirsiniz?

Robot Coupe mutfak robotları birden çok amaca hitap eder. Kullanıcıyı memnun etmek üzerine tasarlanmıştır. Seçeceğiniz model ve aksesuara göre yoğurma, karıştırma, öğütme, doğrama (küp kesme, şerit kesme, yuvarlak dilimleme, tırtıklı kesme), püre yapma ve rendeleme yapabilirsiniz.

Neden Robot Coupe Mutfak Robotları?

Robot Coupe mutfak robotları ergonomik tasarımları ile kullanıcı dostudur. İçerisine meyve ve sebzeleri bütün atmanızı sağlayan geniş bir ağız yapısına sahiptir. Hızlı ve güvenlidir. Güçlü bir motora sahiptir dakikalar içinde kilolarca üründe mükemmel sonuç alabilirsiniz. Dayanıklı yapısı ile uzun yıllar kırılmadan, paslanmadan (parçaları paslanmaz çelikten üretilmiştir), bozulmadan çalışmayı sürdürür. Hızı ile iş gücünden ve zamandan tasarruf sağlar.

Robot Coupe ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.