Cam Ürünler

İftarda Cam Şıklığı

Bu gece ile birlikte onbir ayın sultanı ramazan kapımızı çalmış olacak. Ramazan sofraları sadece aile bireyleri için değil aynı zamanda misafirler için de sık sık bu ay boyunca kurulyor. En çok misafir ağırladığımız dönemlerden birisi ramazan. Ramazan sofralarımız dillere destan olsun isteriz. Ağırladığımız misafirlerimizi memnun yolcu etmek onlara keyifli dakikalar geçirmek isteriz.

Şık bir sofra ramazan misafirleri için yapılacak en temel hazırlıktır. Şık sofralar kurmak pek çok farklı materyalle mümkün. Ancak bugün yazımızda cam şıklıği ile sorfalarınızı zerafet ile donatacak Paşabahçe ürünlerinden bahsedeceğiz.

Paşabahçe her yıl siz cam severler için özel koleksiyonlar hazırlıyor ve ürün yelpazesine ekliyor. Ramazan da en çok işinize yarayacak ürünler şimdi hem işlevsel hem de çok şık tasarımlara sahip.

Ramazan sofranızı kurarken tercih edebileceğiniz popüler cam ürünler: sunum tabağı taş altlıklı kapaklı, Olea yağlık sirkelik sosluğu da olan bu model gerçekten hem şık hem de farklı, Olea sosluk, Amour sunum tabağı bu ürün ile çok şık sunumlar yapabilirsiniz, büyük ve küçük iki farklı modele sahip Ice Cube dondurmalık ile yemeklerin üzerine yenen tatlılar elegan bir havaya bürünecek, eğer loş ışıktan hoşlanıyorsanız Joy mumluk ile sofranızı ışıklandırabilirsiniz. Paşabahçe sadece sofranızı değil evinizi de süslüyor. Misafirlerinizden gelen çiçekler için şık bir seçim olacak cam vazoları tercih edebilirsiniz.

Cam Ürünler
Cam Ürünler

İftar sofralarınızı hazırlamadan, ramazanda misafir ağırlamadan önce Paşabahçe koleksiyonlerına mutlaka göz atın her zevke, her sofraya uygun ürünler ile siz de harika davetler verin.

Tüm Paşabahçe ürünleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

 

Similar Posts