| |

Fiorenzato All Ground Kahve Değirmeni

Kahvenin lezzet yolculuğunda en yakın arkadaşı olan kahve değirmenlerine yeni bir soluk getiren Fiorenzato All Ground, şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Muadillerine göre birçok özellikle öne çıkan değirmen sayesinde dilediğiniz kahve çeşidini rahatlıkla öğütebilirsiniz.

Fiorenzato All Ground kahve değirmeni özel ayarı sayesinde aynı çekirdeği 3 farklı çeşitte öğütebilir. Espresso, moka pot ve filtre kahve ayarı mevcuttur. İşletmeler için büyük bir avantaj olan farklı öğütme seçenekleri sayesinde güvenle tercih edebileceğiniz değirmen aynı zamanda damak zevkinizi de düşünür. Sadece filtre kahve ayarı içerisinde bile 20’ye yakın ayar bulunur.  Bu sayede damak zevkinize uygun ayarı bularak kahve deneyiminizi iyileştirebilirsiniz.

fiorenzato all ground

Fiorenzato All Ground Özellikleri 

Değirmenin espresso öğütme bölümü kısmi dozaj ayarlıdır. Single, double ayarının yanında dilediğiniz miktarda kahve öğütmenize de izin verir. Makinenin gövde kısmındaki kahve öğütülen bölümün ayarlanabilir yüksekliği, tüm geleneksel kahve makine kaşıklarının değirmenle uyumlu olmasını sağlar. Yine orta kısımdaki civataları ayarlayarak platformu çıkarabilir, öğütmek istediğiniz kahve miktarını dilediğiniz kaba aktarabilirsiniz.

Kahve değirmeninin haznesi 250 gram kahve çekirdeği alabilir. Harici hazne ise 100 gramdır. Harici hazne gramajları, 3. nesil kahvecilik gibi az gramajla çalışanlar için de oldukça uygundur. Öğüttüğünüz kahve saklayabileceğiniz hazne sayesinde israfı önleyebilirsiniz.

Öğütücü aynı zamanda taze kahve satışı yapan küçük işletmeler için de oldukça avantajlıdır. Taze moka pot kahvesini, filtre kahveyi ve espressoyu müşterilerinizin istediği gibi öğüterek müşteri sürekliliğini sağlayabilirsiniz.

fiorenzato all ground

Kahve Değirmeni Temizliği 

Makine temizliği, kullanım ömrü için önemlidir. Kolay temizlenebilen All Ground uzun süreli kullanıma uygun ve kaliteli titanyum bıçaklara sahiptir. Titanyum bıçakların çapı 64 mm’dir. Haznesi, ayar tekeri, alt ve üst bıçakları kolayca demonte edilebilir. Kolay temizlik sağlayan demonte özelliği, makinenizi yardım almadan temizlemenizi sağlar.

Titanyum bıçaklar düzenli bakım ve temizlik ile 3-4 sene arasında güvenle kullanılabilir. Fiorenzato’nun yedek parça devamlılığı sayesinde makinelerinizi uzun yıllar aynı performansta kullanabilirsiniz.

Siyah ve beyaz renkleriyle ev ve işletmelerinize şıklık katacak Fiorenzato All Ground değirmenler ile ilgili videomuzu izleyerek daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Tüm kahve ekipmanlarına cafemarkt.com’dan güvenle ulaşabilir, sorularınız için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Kahve ile ilgili tüm yazılara ulaşmak için linke tıklayın.

Fiorenzato All Ground Satın Al!

Similar Posts