VBM Tecnique Kahve Makinesi İnceleme

VBM geleneksel kaşıklı makinelere yeni bir soluk getiriyor. İtalyan kalitesini kullanıcılarla buluşturan marka, standartların üzerinde bir performansa sahip VBM Tecnique 3 gruplu kahve makinesi ile karşınızda.

VBM Tecnique Tercih Etmenizi Sağlayacak Özellikler

Espresso kahve makineleri işletmeler ve baristalar için oldukça önemli. VBM bu modelinde hem baristaların hem de işletmelerin işini daha kolay hale getirmeyi amaçlıyor. Suyu şebekeden alarak saniyeler içinde ısıtabilen ve 14 litre boylere sahip olan makine hiç ara vermeden 1000 kahveye kadar üretebiliyor. Festivallerde saatlerce servis verebilmesi makine performansının en büyük kanıtı.

Makinenin yüksek hızı sayesinde, yoğun bir serviste 2 kişi ile rahatlıkla servis yapabilir, az kişi çalışarak verimli olabilmeyi deneyimleyebilirsiniz. Makinedeki grup sayısını artırmak da yoğunluğa çözüm olarak görünse de yavaş çalışan bir makinenin yoğunlukla baş etme oranı çok daha az oluyor.

Geleneksel kahve makinelerinden farklı olarak VBM Tecnique 3. Nesil kavurmacılar için de uygun. Kahve çekirdeğinin tadını değiştirebileceğiniz bir profile sahip olan kahve makinesi ile damak zevkinize uygun lezzeti bulana kadar deneme yapabilirsiniz. Dijital ekranındaki kolay kullanım ve detaylı ayarlar herkesin makineyi rahatlıkla kullanabilmesini sağlıyor.

VBM Tecnique

3 adet kaşığı olan makineyi gün içindeki yoğunluğuna göre tasarruflu kullanabiliyorsunuz. Kullanmak istemediğiniz grupları stand by moduna alarak kullanmadan hemen önce aktif edebiliyorsunuz. Enerji israf etmemek adına oldukça dikkat çekici olan bu özellik kahve makinelerine yeni bir bakış açısı da getiriyor.

Espresso makinelerinde birçok kahve çeşidini sunmak mümkün. Espressonuza su ekleyerek americano, süt ekleyerek latte servis edebilirsiniz. Bunların tümünü tek bir makinede yapmak hem zamandan tasarruf etmeniz hem de müşteri memnuniyeti için önemli. Buhar kolları bu noktada baristaların büyük yardımcısı oluyor. 11 saniyede süt ısıtabilen buhar kolu ve iç kısımdaki bardak ısıtıcısı sayesinde VBM tek başına bir işletme. Soğuk havalarda bardakları sıcak tutmak için üretilmiş kauçuk taban, aynı zamanda nemli bardakları da kurutabiliyor.

Şık Tasarımı ile Dikkat Çekiyor

VBM Tecnique alışılmışın dışına çıkarak dijital ekranlı, kullanımı kolay ve basıncın ayarlanabildiği bir geleneksel kahve makinesi üretti. Tüm bu olanaklardan yararlanırken şık tasarımıyla da ilk sıralar arasında yerini alıyor.

Büyük bir kahve makinesi satın alırken, mutlaka görünüşüne de dikkat edilir. İşletmenizde en önemli içecekleri servis ettiğiniz ve en çok göreceğiniz kahve makinelerinin rengi ve tasarımı da oldukça önemlidir. VBM bunu önemseyerek, hem ön profili hem de arka profili şık ve ergonomik bir makine üretmiştir. VBM Tecnique alçak tasarımıyla müşteri ile birebir ilişkinin de önünü açmayı hedeflemiştir.

VBM Tecnique

Gün Sonunda da Konforlu

Günün sonunda binlerce kahve hazırlamış bir makineden beklenenin aksine, VBM hala enerjik kalıyor. Tüm günün kiri pası için endişelenmenize de gerek yok. Kendi kendini temizleme özelliğine sahip makinenin tek ihtiyacı uygun bir deterjan. Deterjan ekledikten sonra tek tuşta temizlik mümkün. Gününüzü kolaylaştıracak, misafirlerinize lezzetli kahveler hazırlamanızı sağlayacak VBM Tecnique modeline internet sitemiz üzerinden ulaşabilir, detaylı bilgi için videomuzu izleyebilirsiniz.

VBM Tecnique Kahve Makinesi Satın Al!

Diğer yazılarımızı incelemek için blog sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Similar Posts