| |

Duş Sprey Ünitesi Ne İşe Yarar?

Endüstriyel mutfaklarda hazırlık aşamasının ardından en çok zaman harcanan kısım temizliktir. Özellikle yoğun mutfaklarda bir akşam servisi sonunda yüzlerce tabak, bardak ya da pişirme ekipmanı kirlenir.

Bulaşıkların temizlenmesi için en kolay yöntem ön yıkamaya tabi tutulmalarıdır. Paslanmaz endüstriyel mutfak ekipmanları arasında ön yıkama için kullanılan duş sprey üniteleri tüm büyük mutfaklarda bulunur. Mutfağınızın hacmine göre sizin uygun olan üniteyi kolaylıkla tercih edebilirsiniz.

Duş Sprey Ünitesi Çeşitleri

Tazyikli su sayesinde tüm bulaşıklara ön yıkama yapan, tabak üzerindeki tortuları alan üniteler tezgaha ya da duvara monte edilebilir. Musluk şeklinde gözüken ünitelerin ucunda, tazyikli suyun dışarı çıktığı bir mekanizma mevcuttur. Uzun ve yaylı mekanizmayı dilediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz.

duş sprey ünitesi

Mutfaklarda bulunan derin musluklarda biriken bulaşıklara sırayla ve çok hızlı bir şekilde ön yıkama yapmanızı sağlar. Duş sprey ünitesi tezgaha monte edilebilir, en çok kullanılan türü tezgah üstü olanlardır. 10 metreye kadar uzayan muslukları sahip olan üniteler ile hareket alanınız geniştir.

Musluğu açtıktan sonra sprey ünitesini elinizde tutarak işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Kimi üniteleri kullandıktan sonra toplayabilirsiniz. Geri toplamalı olarak geçen bu modeller mutfakta daha az yer kaplar ve sıkça tercih edilir.

Kolay Temizlik için Ekipmanlar

Endüstriyel mutfak markaları içerisinde yeri büyük olan Öztiryakiler, Ndustrio gibi markalar en çok tercih edilenler arasındadır. Hem mutfak çalışanlarının kolaylığı hem de maksimum temizlik için temizlik ekipmanları önemlidir. İşletmenizin hijyenik olması dolayısı ile kazancını da artıracaktır.

Duş sprey ünitesi fiyatları da performanslarına oranla uygundur. Uzun yıllar kullanabileceğiniz ve kolay monte edilebilen ekipmanlara internet sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Size en uygun modeli tercih ederek mükemmel temizliğe ulaşabilirsiniz.

duş sprey ünitesi

Tazyikli su yardımıyla temizlik sağlayan ekipmanlarda ekstra bir temizlik ürününe ihtiyaç duymazsınız. Duş sprey ünitesi sadece ön yıkama için uygundur. Ön yıkamadan sonra bulaşıklarınızı makineye kolaylıkla yerleştirebilirsiniz. Bulaşığı kişilerin yıkadığı işletmeler için de üniteden geçirdikten sonra rahatlıkla deterjanla yıkanabilir.

Tüm bulaşıkhane ekipmanlarına cafemarkt.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi için bizi 0850 211 12 23 no’lu telefondan arayabilirsiniz.

Bulaşık makineleri ile ilgili diğer bilgilendirme yazımız için linke tıklayın; https://blog.cafemarkt.com/bulasik-makinelerinin-ev-ve-isletmeler-icin-onemi/

Duş Sprey Ünitesi Satın Al

 

Similar Posts