Lurch Spiral Doğrayıcı Nasıl Kullanılır Ne İşe Yarar?

Lezzetli bir yemeğin en büyük destekçisi sunum çeşididir. İşletmelerde ve evlerde şık sunumları basit bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Lurch spiral doğrayıcı sebzelerin farklı şekillerde kesilmesi için üretilmiş, hem evlerde hem de işletmelerde kolaylıkla kullanılan bir ekipmandır. Sadece birkaç dakikada harikalar yaratır. Herhangi bir elektrik ya da motor gücü gerekmeden kullanılabilir.

Makine parçalarını incelediğimizde; 3 adet farklı kesim sağlayan aparat mevcuttur. Aparatlardan biri sebzenizi kıvırcık ve ince hale getirir, diğeri jülyen kesime yakın bir sonuca ulaşmanızı sağlar, 3. aparat ise spiral ve kalın bir kesim yapmanızı kolaylaştırır.

lurch spiral doğrayıcı

Basit Kullanım

Lurch spiral doğrayıcı farklı patates ve garnitür kesimleri için uygundur. Videomuzda izleyebileceğiniz kesim çeşitlerini kolaylıkla uygulayabilirsiniz. 3 farklı bıçak tipinden herhangi birini makinenin sağ tarafındaki bölmeye yerleştirdikten sonra, fazla güç kullanmadan rahatça kullanabilirsiniz. Kesim yapacağınız sebzeyi soyup yıkadıktan sonra makineye ortalı bir şekilde yerleştirin. Yerleştirdikten sonra yapmanız gereken tek işlem kolu çevirmek!

Keskin bıçaklara sahip doğrayıcının alt kısmı vakumludur. Makine masaya kolayca sabitlenir, bu sayede güvenli kullanım sağlanır. Herhangi bir elektrik aksamı ya da motoru olmadığı için dilediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Az yer kaplaması ve uygun fiyatlı olması da Lurch spiral doğrayıcının sıkça tercih edilmesini sağlar.

Makine üzerinde bıçakların yerleştirilebileceği raflar mevcuttur. Bu sayede tüm ekipmanlar bir arada muhafaza edilebilir. Mutfaklarda kullanılan bıçaklarla yapamayacağınız ya da saatlerinizi alacak doğrama çeşitleri, spiral doğrayıcı sayesinde saniyeler içinde yapılabilir. Keskin aparatlar kısa sürede onlarca tabak hazırlamanıza yardımcı olacak.

lurch spiral doğrayıcı

Yaratıcı Yemekler için

Günümüzde oldukça gelişmiş olan profesyonel mutfağın yaratıcılık kat sayısı günden güne artmaktadır. Rekabetin güçlü olduğu restoran sektöründe, bir adım öne geçmek için konseptler ve yemekler lezzetli olmanın yanında orijinal de olmalıdır. 

Bir yemeğin orijinal olmasını sağlayan faktörlerden biri de görüntüsüdür. Çok bilinen bir yemeği farklı doğrama şekilleriyle çok farklı şekillerde servis edebilirsiniz. En sevilen yemeklerden biri olan patates kızartmasının şeklini değiştirmenizi, sofralarınızı keyifli hale getirmenizi sağlayan ekipmanı uygun fiyatlarla online satın alabilirsiniz. Hem profesyonel mutfakta hem de ev mutfaklarında yemeklerinize yaratıcılık katacak Lurch spiral doğrayıcıya cafemarkt.com’dan ulaşabilirsiniz.

Tanıtım videomuzu inceledikten sonra tecrübeli satış ekibimizden destek alabilir, güvenli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

Mutfak hakkında daha çok bilgi almak için; mutfak terimleri yazımızı okuyabilirsiniz.

Lurch Spiral Doğrayıcı Satın Al!

Similar Posts