|

Öztiryakiler Gurmeaid Stand Mikser Kutu Açılışı

Sizin için mutfakların favorisi, kullanıcıların vazgeçilmez yardımcısı stand mikserleri inceledik. Sektörün ileri gelenlerinden olan Öztiryakiler markalı mikseri ilk kullanıcıya uygun bir şekilde anlatmaya çalıştık.
Stand mikserlerin birden fazla işlem yapabilmesi ve çeşitli aparatlarla desteklenmesi tercih edilme oranlarını büyük ölçüde etkiler. Öztiryakiler stant mikser tamamıyla döküm malzemeden üretilmiştir. Ağır döküm malzeme ve tabanındaki vantuz mikser sayesinde tezgahlarda sallanmaz. Bu sayede işlemler kolaylıkla yapılabilir.

stand mikser
Stand Mikser Kullanımı

Stand mikserlerin en çok kullanılan ve makinenin yanında gelen yardımcı aparatları; yoğurucu, karıştırıcı ve çırpıcıdır. Hamurunuza ya da karışımınıza bu 3 işlemden birini rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Aparatların tümü mikserin kendisi gibi döküm malzemeden üretilir. Döküm malzeme daha iyi karıştırma sağlar ve sağlam yapıdadır.

Karıştırmak istediğiniz malzemeyi miksere koyduktan sonra videoda da gösterilen gibi ayar düğmesinden hız kontrolü yapabilirsiniz. Yoğurulacak malzemeye göre hıza karar vermeniz makineden yüksek verim almanızı sağlar. Çevirmeli butonu kullanmak oldukça kolaydır. Hız kontrolünün yanında zamanlayıcı da mevcuttur.

Muadillerine göre bir adım önde olan Öztiryakiler, zamanlayıcı sayesinde kullanıcılara kolaylık sağlamayı amaçlamıştır. Zaman kontrolü sayesinde stant miksere dilediğiniz ürünü koyduktan sonra mutfaktaki diğer işlerinizde ilgilenebilirsiniz.

Mikserin kasesi paslanmaz kaliteli çelikten üretilmiştir. 4.8 litre hacmi sayesinde büyük porsiyonların yapımına da uygundur. Kolayca bulaşık makinesinde temizlenebilir. Fakat aparatları elde yıkamanız önerilmektedir. Elde yıkama uzun süreli kullanımı desteklediği için hassas mutfak ekipmanları daima elde yıkanmalıdır.

Kasenin üzerine kapatabileceğiniz kapak kısmı da kutunun içinden çıkmaktadır. Karıştırma işlemi yapılırken boşta kalan kısımları kapatarak içeri toz kaçmasını ya da hamurun sıçramasını engelleyebilirsiniz. İçerisinden çıkan yardımcı parçalar mikseri her alanda kolaylıkla kullanabilmenizi sağlar.

Markanın asıl amacı herkese hizmet edebilen ve herkesin alabileceği ürünler piyasaya sürmektir. Endüstriyel mutfakta dikkat çeken ürünler üreterek saygınlığını yıllar boyu devam ettiren marka ev kullanıcılarına da hitap etmek için çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir.

stand mikser
Öztiryakiler Dizayn Ödülü

Öztiryakiler stant mikser modeliyle dizayn ödülü almıştır. Şık yapısıyla da dikkat çeken ekipman hem evlerde hem de işletmelerde sıklıkla kullanılmaktadır.

Mikser teknik özellikleriyle de dikkat çeker. 1000 W motor gücüne sahip olmasına rağmen oldukça sessiz çalışır. Özellikle ev kullanımlarında büyük önem taşıyan gürültüyü böylece yok eder. Çalışan ve ısınan motorun da sağlıklı bir ömrü olmalıdır. İyi havalandırma motorun ömrünü uzatır. Öztiryakiler mikseri motor havalandırması sayesinde ürünü uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Fiyat performans ürünü olarak değerlendirilen mikser muadillerine göre daha uygun fiyatlıdır. Ekipmanların kalitesi, uzun ömrü ve servis garantisi ekipmanın performansını en yüksek seviyeye çıkarmayı amaçlar. En iyi stand mikser modelleri için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Güvenli alışveriş ve yılların tecrübesi cafemarkt.com’da. Diğer yazılarımızı incelemek için tıklayın.

Öztiryakiler Stand Mikser Satın Al!

Similar Posts