Ana Sayfa / Endüstriyel Mutfak Ekipmanları / Pişirme Ekipmanları / Elektrola Sous Vide Makinesi ile Mükemmel Lezzetler

Elektrola Sous Vide Makinesi ile Mükemmel Lezzetler

Sous vide temel olarak bir suda pişirme tekniğidir. Vakumlu bir poşette bulunan ürünleri sous vide makineleri ile yavaş ve sağlıklı pişirme yapabilirsiniz. Günümüzde yeni yeni yaygınlaşan bu tekniğin kullanımı makineler sayesinde tek tuşa kadar indirgenebiliyor. Elektrola sous vide makinesi yerli üretim olması ve kalitesi sayesinde en çok tercih edilen cihazlardan biridir. Mutfakta yeni ve sadık çalışma arkadaşınız olacak makinelere internet sitemizden ulaşabilirsiniz.

Elektrola Sous Vide Makinesi Nasıl Kullanılır?

Elektrola sous vide makinesini kullanmak için ihtiyacınız şeyler elektrik ve vakum poşeti. Kullanımı kolay ve sağlıklı cihazların dakika ve ısı ayarı manuel olarak yapılıyor.

5 adet tuşu bulunan sous vide basit bir kullanım paneline sahip. Aç-kapa, zaman ayarı, ısı ayarı tuşları sayesinde dilediğiniz ayarı rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Çalışma mantığı olarak sabit ısıda poşet içerisinde pişirme yapıyor.

Pişirecek suyu kaç dereceye getireceğinizi hesapladıktan sonra yavaş bir şekide ısınmasını beklemeniz gerekiyor. O esnada vakumlu poşetin içerisine pişireceğiniz (tavuk, balık, sebze vs..)ürünü ve baharatları ekleyerek vakumlayabilirsiniz.

elektrola sous vide makinesi

Sous Vide Pişirmenin Yararları

Sıkıştırılan ürününüz pişerken su ve yağ salımı yapmadığı için hem lezzetli hem de sağlıklı olacaktır. Vakum aynı zamanda yiyeceğinizin tüm baharatları en ideal şekilde içerisine yedirir. Sonuç olarak vakumlu bir şekilde pişmiş yemeğiniz leziz ve sağlıklı olur.

Cihazlarda pişme uzun sürdüğü için elektrik bağlantısından koparmamanız gerekir. Elektrik kesintilerinde kendini korumaya alan makine ile hem üründen hem de elektrikten tasarruf etmeniz mümkündür. elektrikten çıkarılmadığı zaman 70 saate kadar çalışabilme kapasitesine sahip Elektrola sous vide makinesi %100 Türk yapımıdır.

Koruma sistemi sayesinde pişirme yapıldığı sırada ekran kilitlenir ve istenmeyen ben durum karşınıza çıkmaz. Makine üzerindeki set tuşuna basarak kilidi kaldırmanız mümkündür.

Sürekli buharlaşma söz konusu olduğu için uzun saatler çalıştığında ürünün suyunun bitmesi de normaldir. Suyu bitince otomatik olarak kapanan Elektrola sous vide makinesi güvenliğinizi de göz önünde bulundurur.

Stoklama da sous videlerin sağladığı bir başka kolaylıktır. Suda pişirdiğiniz herhangi bir ürünü vakumlu olarak buzluğa koyup uzun süreler saklanmasını sağlayabilirsiniz.

elektrola sous vide makinesi

Merak Edilenler

Sous videlerin önemli aparatlarından biri kapaklardır. Kapaklı kullanım buharlaşmanın çok daha kaliteli olmasını sağlar. Doğru çalışma yöntemi de bu sayede yiyeceklerinizin tat kaybının en az olmasını sağlar.

En çok merak edilenlerden biri de vakum poşetinin zararlı olup olmadığı ve doğru seçip seçilmediğidir. Kullanacağınız poşet ısıya dayanıklı ve kalın olmalıdır. Kaliteli bir vakum poşeti yeterli havayı içeri hapsederek amacına doğru bir şekilde hizmet etmektedir.

Restoran, otel ve ev mutfaklarında muhteşem performansla çalışan Elektrola sous vide makinesi hem yerli malı olması hem de kalitesiyle tüm kullanıcıları kalbini çalmıştır. Çalışma şekli hakkında detaylı bilgi için internet sitemizi ziyaret edebilir, 0850 811 12 23 no’lu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Vakumlama ile ilgili bilgi almak için diğer yazılarımızı okuyabilirsiniz; https://blog.cafemarkt.com/vakumlama-makinesi-ile-her-zaman-taze/

Elektrola Sous Vide Makinesi Satın Al!