Soğuk İçecek Dispenseri ile İkram Edebileceğiniz Lezzetler

Soğuk ve taze içecek sunumu özellikle yaz aylarında işletmelere bol kazanç getirir. Soğuk içecek dispenserleri içeceklerin soğuk ve sunumunu kolaylaştıran ekipmanlardır.

Soğuk içecek dispenserleri 1,2 ya da 3 hazneye sahip olabilir. Birden fazla hazneden çeşitli içecekler satarak müşterilerinizi memnun edebilirsiniz. Ayrandan meyve suyuna, şerbetten süte birçok içeceği rahatlıkla servis ederken kazancınızı katlayabilirsiniz.

soğuk içecek dispenser

Dispenserlerin hazneleri kaliteli polikarbon ve gıda uyumlu malzemelerden üretilir. Bu sayede sunduğunuz ya da içtiğiniz ürünün sağlığa hiçbir zararı yoktur. Ekipmanlar sayesinde varolan karışımı soğutabilir, karışımın yapılmasını sağlayabilir ya da buzlu içecek üretebilirsiniz.

İhtiyacınıza uygun olarak satın alabileceğiniz soğuk içecek dispenserinizi seçerken hangi içeceği sunacağınızı, günde kaç bardak sunacağınızı ve kullanım şeklini belirlemeniz gerekir. Bazı dijital makineler olduğu gibi manuel makineler de bulunmaktadır. Tabii bütçeniz de bu tercihte büyük rol oynar.

Soğuk içecek dispenserleri karıştırma çubuğu ya da fıskiyesi içinde olarak da üretilmektedir. Fıskiyeli modellerde sunum ve lezzet çok daha kalitelidir. 3 hazneli bir makinenin her haznesi başka özellikte de olabilir. Her içecek farklı bir çalışma şekli istediği için sunum zenginleştirirken bu makinelerden tercih edebilirsiniz.

 

soğuk içecek dispenser

Ice Slush Makineleri ve Soğuk İçecek Dispenseri

Buzlu içecek makineleri ile istediğiniz tüm aromaları buzlu içeceğe çevirebilirsiniz. Soğutucu özelliği sayesinde gün boyu güvenle kullanabileceğiniz makineler şıklığı ve renk seçenekleri ile tezgahlarınıza da güzellik katacak.

Karbuz olarak da geçen içecekler otel, sahil kenarı büfeler ve kafelerde yoğun bir şekilde tercih edilmektedir. Bir soğuk içecek dispenseri edinerek menünüzü zenginleştirmek ve kazancınızı artırmak oldukça kolaydır.

soğuk içecek dispenser

Makinelerin temizliği de oldukça önemlidir. İçerisinde sürekli bir aroma veya şekerli içeceğin döndüğü bir makine şüphesiz ki çok çabuk kirlenir. Çıkarılabilen hazneleri gün sonunda temizlemek hem makinenizin ömrünü hem de içeceğinizin lezzetini olumlu yönde etkiler.

Çeşitli modları olan bazı modellerin ısı ayarını yaparak dilediğiniz ürüne uygun şekilde çalıştırabilirsiniz.

Size en uygun soğuk içecek dispenserine karar verirken tüm teknik özellikler ve detaylı bilgi için Cafemarkt’ın tecrübeli satış ekibinden bilgi alabilirsiniz. Satış öncesi ve sonrası destek hattı 0850 811 12 23 no’lu telefondan bize ulaşmak çok kolay!

Soğuk içecek sunumları ve sunulabilecek diğer içecekler ile ilgili yazımızı okumak ve bilgi sahibi olmak için linke tıklayın; https://blog.cafemarkt.com/?s=so%C4%9Fuk+i%C3%A7

Soğuk İçecek Dispenseri Satın Al!

Similar Posts