Ana Sayfa / Genel / Omake Waffle Makinesi ile Aynı Anda Birçok Ürün Pişirin!

Omake Waffle Makinesi ile Aynı Anda Birçok Ürün Pişirin!

Dondurma ve waffle hem yaz hem kış aylarında tatlı severlerin vazgeçilmezleri arasındadır. Waffle da kornet de hazırlanması kolay karışımların makinelerde pişmesi ile üretilir ve damak zevkine göre çeşitlendirilebilir. Omake waffle makinesi modellerinin en önemli özelliği çeşitliliğinin diğer makinelere göre daha fazla olmasıdır.

Omake Waffle Makinesi

Omake Waffle Makinesi Özellikleri

Her waffle dükkanı bir waffle makinesine sahiptir. Makinenin kalitesi, malzemesi ve fiyatı tercih edilirken en çok dikkat edilen unsurlardır. Omake waffle makinesi modelleri kaliteli döküm iç materyale sahiptir. Pişirici tabakasının kalitesi sayesinde waffle ve kornetleri en kaliteli şekilde pişirmenizi sağlar.

Birden çok waffle şekli bulunmaktadır. Çiçek, kare, çubuk gibi modeller arasından en sevilen ve tercih edilen modelleri pişirmek işletmenize kazanç sağlayacaktır. Omake waffle makinelerinden önce her makine sadece 1 çeşit waffle pişirebiliyordu.

Omake markalı makinelerin pişirici tabakası takıp çıkarılabildiği için bir makinede birden çok çeşit waffle pişirmeniz mümkündür. Tüm işletmeleri ekstra masraftan kurtaracak bu özellik Omake’nin yoğun bir şekilde tercih edilmesini sağlamıştır.

Tabakaların takıp çıkarılması da oldukça kolaydır. Mevcut vidaları alyan ya da tornavida yardımıyla çıkararak taban değişikliği yapabilirsiniz.

Omake Waffle Makinesi

Kornet ve Waffle Makinesi Bir Arada

Gövdesi kalın ve dayanıklı Omake waffle makinesi modelleri kendi içerisinde değişik çeşitler pişirebildiği gibi kornet tabanıyla da çalışır. Yaz ayları geldiğinde dondurma korneti yapmak isterseniz yeni bir makineye değil sadece kornet tabanını satın almanız yeterli olacaktır.

Modellerin ısı ve zamanlayıcı ayarlı çeşitleri de mevcuttur. seri üretim yapılan yerlerde önem kazanan zamanlayıcı ayarı sayesinde makineden tam verim alabilirsiniz.

Waffle yapmak gibi kornet yapmak da oldukça kolaydır. Lezzetli karışımı tabana döküp pişirdikten sonra kornet çevirici ile saniyeler içerisinde korneti sunabilirsiniz. Ürünler yapılırken ve makineden çıkarılırken dökülen kırıntıların daha rahat temizlenmesi için yapılan ince çekmece ise makinenin bir diğer olumlu özelliklerinden.

Omake Waffle Makinesi

Farklı konularda farklı çözümler ve uygun fiyatlı seçenekler sunan markaların tümüne cafemarkt.com’dan ulaşabilirsiniz. merak ettiğiniz her konuda size yardımcı olacak satış ekibimize 0850 811 12 23 no’lu telefondan ulaşabilirsiniz.

Endüstriyel mutfak sektöründe yılların tecrübesini kullanıcılar ile buluşturmayı hedefleyen Cafemarkt üstün hizmet kalitesi ile yıllardır sektörde lider konumundadır.

Waffle dükkanı açmak ile ilgili ipuçları verdiğimiz yazımızı okumak için linke tıklayın; https://blog.cafemarkt.com/waffle-evi-acmak/

Omake Waffle Makinesi Satın Al!