Ana Sayfa / Endüstriyel Temizlik Malzemeleri / Biocaps Temizlik Ürünleri ile Kolay Temizlik

Biocaps Temizlik Ürünleri ile Kolay Temizlik

İşletmelerin sarf ve temizlik malzemeleri en çok yer kaplayan ekipmanlar arasındadır. Büyük plastik şişeler, sürekli biten çeşitli temizleyicileri depolamak da kullanmak da oldukça zordur. Biocaps temizlik ürünleri hem boyut hem kaliteli olarak tüm bu problemlere çözüm oluyor.

Yüzey temizleyici, banyo ve tuvlaet temizleyici, oda parfümü, yağ ve kireç sökücü gibi çeşitleri bünyesinde barından Biocaps diğer temizlik ürünlerine göre oldukça farklı. Konsantre satılan ekipmanlar stick halinde ve suda kolayca çözünüyor.

Biocaps Temizlik Ürünleri

Biocaps Temizlik Ürünleri Avantajları

İstiflenebilir

Ürünler küçük kutularda ve küçük paketler halinde gelmektedir. 20 ml’lik paketler her pakette 3 adet olacak şekilde mevcut. Küçük paketleri suyun içerisine atarak kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Paketlerin küçüklüğü stoklamayı ve saklamayı da kolaylaştırıyor. Biocaps sayesinde büyük plastik kutulara, ağır temizlik malzemelerine veda edeceksiniz. Hacim avantajı sayesinde temizlik malzemelerinizin stoğunu saniyeler içerisinde sayabilir, temizlik alışverişinizi aksatmadan yapabilirsiniz.

Kullanışlı

20 ml’lik konsantre temizlik malzemelerini uygun ölçüde suya atıp 10 dakika beklemeniz mükemmel bir temizlik için yeterli! Biocaps temizlik ürünleri paketiyle birlikte su içerisinde çözünerek hazır hale geliyor. Minimum 10 dakika bekledikten sonra karışımı çalkalayarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Çoğu temizlik malzemesinin içerisinde hali hazırla kimyasal ve su bulunmaktadır. Konsantre ürününüzü kendiniz açarak istediğiniz miktarda kullanabilir ve bir sonraki temizliğe saklayabilirsiniz.

Güvenli

Kimyasal barındıran temizlik malzemeleri büyük mutfak ve işletmelerde her zaman sorun teşkil etmektedir. Kötü koku, bulaşma tehlikesi ve kullanım zorluğu yüzünden temizlikler işkence haline gelebilir. 20 ml’lik kapsüller sayesinde kimyasala dokunmadan karışımı hazırlayabilirsiniz. Çoğu temizlik malzemesinin içerisinde hali hazırla kimyasal ve su bulunmaktadır.

Probiyotik

Biocaps suda çözünen probiyotik temizlik malzemeleri sayesinde temizliğinizin etkisi daha uzun sürmektedir. Probiyotik içerik temizlik yaptıktan sonra günlerce tekrar koruma sağlar. Devam eden bu hijyen sayesinde mutfak ve işletmelerin temizliği çok daha kolay olacak!

Kaliteli

Biocaps temizlik ürünleri özel üretimdir. Kullanırken kesinlikle suda çözünmesi önerilir. Miktar olarak az olması yalnız kullanılabileceğinin göstergesi değildir ve tehlike arz edebilir. Tüpleri kullanırken mutlaka doğru oranda su ile karıştırılması önerilir.

Biocaps Temizlik Ürünleri

En çok sorulan sorulardan biri de miktar olarak bu kadar küçük olan malzemelerin yağ lekelerini nasıl temizleyeceği oluyor. Etlerin yağı ve bitkisel yağlar mutfaklarımızda en çok kullanılan çeşitlerdir. Biocaps yağ ve kir sökücü en zorlu yağları bile saniyeler içerisinde kolaylıkla temizlemektedir. Ürünün boyutu kullanıcıyı yanıltmamalıdır.

Markanın 5 çeşit ürün harici birçok ürün vardır. El sabunu, yer temizleme ürünü ve makine tabletleri gibi birçok ürüne cafemarkt.com’dan güvenle ulaşabilirsiniz.
Baslangıç ve deneme için 750 ml’lik üründen satın alabilirsiniz. 750 ml’lik şişeden tek kullanımlık tüpler çıkmaktadır. Tüpü şişe içerisine atarak su ekleyi karıştırdıktan sonra dakikalar içerisinde kullanabilirsiniz. Ürün musluk suyuyla kullanılmaya uygundur.

Doğa dostu marka bu ürün protatipini plastik kullanımını azaltmayı planlayarak düzenlemiştir. Herhangi bir plastik şişe ile yıllarda temizlik yapmanızı sağlayan ürünler uygun fiyatlarıyla da dikkat çeker.

Endüstriyel temizlik malzemeleri ile ilgili detaylı bilgi almak için blog yazımızı okuyabilirsiniz; https://blog.cafemarkt.com/temizlik-malzemeleri/

Biocaps Temizlik Ürünü Satın Al!