Ana Sayfa / Genel / Soğuk Çay Servisleriniz ile Bu Yaz Müşterilerinizi Şaşırtın!
blank

Soğuk Çay Servisleriniz ile Bu Yaz Müşterilerinizi Şaşırtın!

Çayın uzun tarihinde nispeten yeni olan soğuk çay şimdi dünya çapında çok popüler ve bunun çok iyi bir nedeni var. Sıcak bir yaz gününde nerede olursanız olun ve ne yapıyor olursanız olun, bir  soğuk çay kadar canlandırıcı başka bir içecek bulamazsınız.

Yapması kolay olduğu gibi sayısız çeşitlemeler yapmak da mümkündür.  Açık ya da demli hazırlayabilirsiniz. İster sade ister şekerli içebilirsiniz. Üstelik, temel bilgileri öğrendikten sonra daha maceracı tarifler de hazırlayabilir yazın bu sıcak günlerinde müşterilerinizi farklı sunum ve lezzetler ile şaşırtın!

blank
                                                                      Soğuk Çay Hazırlama

Neden Soğuk Çay İçeriz?

  • Günlük tavsiye edilen sıvı tüketim oranına ulaşmanıza yardımcı olacak en ferah yol!
  • Çayınızı şeker yerine meyvelerle tatlandırarak, kalori oranını azaltabilirsiniz.

 

Temel Bilgiler

Isıya dayanıklı bir sürahiye  çay poşetlerini koyup üzerine  kaynar su ekleyin. Üç-beş dakika kadar bekleyin. Çay poşetlerini çıkarın ve biraz şeker ekleyerek tatlandırın.  Buz küplerini içinde eriyene kadar karıştırın ya da soğuk su kullanın.

Son olarak, biraz turunç tadı katmak için taze kesilmiş limon dilimleri ekleyin ve içilmeye hazır. Hazırlanan soğuk çayınızı içecek ekipmanlarına aktarıp Soğuk çay ikramlarınızı göz önüne taşıyın.  Artık gerekli temel bilgileri öğrendiğinize göre, kendi tariflerinizi oluşturabilirsiniz.

blank
                           Samixir Klasik Twin Soğuk Çay İçecek Dispenseri, 20+20 L, Fıskiyeli, Sarı

 

Samixir markalı ürünler %100 son kullanıcı memnuniyeti hedefi doğrultusunda, 39 senelik sektörel tecrübe ve geniş ürün bilgisi birikimi ile üretilmektedir. Samixir marka ürünleri cafemarkt garantisi ile lokanta, cafe, restoran, büfe ve otelinizde yoğun olarak kullanabilirsiniz.Samixir marka limonata makinesi, şerbet makinesi ve ayran makinesinin yanı sıra, köpüklü ayran makinesi modellerini de bulabileceğiniz kategori, soğuk içecek dispenseri ihtiyacınızı tam anlamıyla karşılıyor.

Samixir  şerbet, limonata ve ayran makineleri en iyi fiyat garantisi ve ücretsiz kargo fırsatı ile online alışveriş adresimiz cafemarkt.com da sizleri bekliyor.

 

Samixir Soğuk İçecek Ekipmanları İle İlgili Tanıtım Videomuz İçin :

 

 

Samixir İçecek Ekipmanları Hemen Almak İçin