Dekorasyonda Bakır Renkli Ürünlerin Kullanımı

DEKORASYONDA BAKIR RENGİ

Dekorasyonda en çok rağbet gören metalik renklerin başında gelir bakır. Gümüşün modernliği ile altının klasik havasının zarif bir karışımı gibidir. Bakır rengi  mutfak gereçleri ve sunum ürünleri kullanıldığı mekan tasarımlarında ve mutfaklarınız da sıcak bir etki yaratır, pek çok renk ve dekorasyon tarzına yakışır. 

 

KitchenAid Artisan Stand Mikser, 4.8 L, Bakır
   KitchenAid Artisan Stand Mikser, 4.8 L

 

 

 

 BAKIR HANGİ RENKLERLE KULLANMALI?

Bu renk dekorasyonda  pek çok renge uyum sağlar. Bu da işletme ve mutfakların dekorasyonunu planlarken büyük bir özgürlük tanır. Pudra tonları, pastel pembeler, gri ve beyazlar birlikte en çok kullanıldığı renklerdir. Daha kontrast ve dramatik bir görüntü içinse, koyu mavi ve yeşil tonları, mor, füme, siyah ya da lacivert tercih edilir. Gümüş ve altın gibi farklı metalik renklerle de karıştırılabilir.

 

Moccamaster KBG 741 AO Filtre Kahve Makinesi Bakır
Moccamaster KBG 741 AO Filtre Kahve Makinesi

 

AHŞAPLA HARİKA UYUMU

Bu rengin  içinde toprak tonlu ışıltılar olduğundan hem açık hem de koyu renk ahşap mobilya ve sunumlarınız ile harika gözükür. Zeminde kullanılan parke ve doğal renkli taşlara uyum sağlar. Griyle hoş bir kontrast oluşturduğundan beton yüzeyli tezgah ve mobilyalarla da kullanılabilir. 

 

 Cafemarkt Bakır Silindirik Kahve Silosu
             Cafemarkt Bakır Silindirik Kahve Silosu

 

 

NELERE DİKKAT ETMELİ?

Dekorasyona bu rengi dahil ederken farklı yöntemler denemek isteyebilirsiniz. Özellikle alacağınız sonuçtan emin değilseniz, ya da mekanlarınızın var olan dekorasyonuna gidip gitmeyeceğini kestiremiyorsanız birkaç aksesuarla işe başlayabilirsiniz. Ya da dekorasyonda mobilyanın tamamında değil de detaylarda yer verebilirsiniz. Üst yüzeylerden ziyade ayaklarda tercih edebilirsiniz örneğin. Çok fazla yinelemek istemediğiniz durumlarda ise tek ama çarpıcı bir bakır parça kullanmayı deneyebilirsiniz. Bu şekilde daha dikkat çekici bir hava yakalayabilirsiniz.

Cafemarkt  Bakır Lux French Press, 350 ml
  Cafemarkt Lux French Press, 350 ml

 

METALİK RENKLER İLE BAKIR RENGİ KARIŞTIRIN

Her şey aynı renk olacak diye bir kural yok. Gümüş ve altın gibi diğer farklı metalik renklerle de karıştırılabilir. .Doğru bir şekilde bir araya geldiklerinde asla gözünüzü rahatsız etmezler. Hatta metalik renkleri karıştırmak 2019’un Dekorasyon Trendleri arasında da yer alıyor. 

 

Bakır Renkli Ürünler ve Sunumları Hemen İncele! 

Similar Posts