Robot Coupe

Robot Coupe Size Yeter

Robot Coupe Ürünleri ile Yapamayacağınız Şey Yok

Robot Coupe dünyaca ünlü bir marka olarak kendisini kanıtlamanın dışında mutfaklarda yarattığı farklar ile de her geçen gün kalbimizi kazanmaya devam ediyor. Robot Coupe birbirinden maharetli doğrama, karıştırma makineleri ve hatta katı meyve sıkacağı ile  elle yapılması uzun zaman ve iş gücü alan işleri tek başına, kolayca vakitten kazandırarak yapıyor.

Robot Coupe ev kullanıcılarının kullandığı ürünlerden kat kat güçlü olan bu ürünler farklı bir kaç aparat ile mutfakların demirbaşı haline geliyor. Robot Coupe makineleri  ile mantar gibi doğraması en zor sebzeleri kolayca eşit bir şekilde doğrayabilirsiniz.

Robot Coupe ürünleri farklı kesme diskleri ve uyumlu modelleri ile yuvarlak dilimleri 0,6 mm den 6 mm’ye kadar farklı kalınlıklarda doğrayabilirsiniz. Üstelik pişmiş patates gibi yumuşak ürünleri de bozmadan doğramak da mümkün.  Özellikle yemek üzerine çalışan cafe, otel, restoran gibi işletmelerde okul, fabrika gibi toplu yemek veren mutfaklarda yüksek sayıda porsiyonlar için yapılan yemeklerde büyük kolaylık sağlayan ürünler ile şerit kesim yapabilir, parmak patates doğrayabilir , kuşbaşı doğrayabilir ve rende yapabilirsiniz.

Püre yapmaya yarayan bir aparata sahip olan Robot Coupe ile topaklanmayan mükemmel püreler yapabilirsiniz.  Robot Coupe geniş ağızlı tasarımı sayesinde sebze ve meyvelerinizi bütün olarak işleme alır.  XL hazneli modelleri aynı anda 15 adede kadar domatesi bütün olarak işleme alabilir.  Robot Coupe aynı teknolojiy diğer meyve sıkma makinelerinin aksine katı meyve sıkma makinesi olan J80 modelindede kullandığından meyveleri kesmeden bütün olarak atabilir ve uğraşmadan meyve sıkmanın keyfine varabilirsiniz. Robot Coupe ürünlerine www.cafemarkt.com adresinden çok uygun koşullar ile sahip olabilirsiniz. Alacağınız Robot Coupe için kredi kartı ile ödemeyi seçtiyseniz 12’ye kadar taksit yapabilirsiniz. Havale ve Paypal ile de ödeme yapabilirken ürün çeşitlerine göz atmak isterseniz İstanbul-Eminönünde bulunan showrooma gelerek de nakit ödeme ile alım yapabilirsiniz. Cafemarkt ürünleri ile kolayca yapabileceğiniz tariflerimize yaında Bloğumuzdan ulaşabilirsiniz.

Robotb Coupe ile Doğrayın
Robotb Coupe ile Doğrayın

Similar Posts