Ana Sayfa / Endüstriyel Mutfak Ekipmanları / Paslanmaz Çelik Bulaşık Makinesi
Paslanmaz çelik bulaşık makinesi
Paslanmaz çelik bulaşık makinesi

Paslanmaz Çelik Bulaşık Makinesi

Paslanmaz çelik bulaşık makinesi çeşitleri endüstriyel amaçla üretilirler. Genellikle kullanımı kolay ve hızlı makinelerdir. Hemen her çalışanın kullanabilmesi için tasarlanmışlardır. Kullanımları basit ve pratiktir. İş akışının hızı açısından normal bir bulaşık makinesi yerine endüstriyel tip paslanmaz çelik bulaşık makinesi tercih edilmelidir. Endüstriyel tip paslanmaz çelik bulaşık makineleri normal bulaşık makineleri gibi uzun sürelerde bulaşık yıkamazlar. Hızlandırılımış bir sisteme sahiptirler. Genellikle 3-5 dakikada bir sepet yıkayabilirler.

Paslanmaz Çelik Bulaşık Makineleri Çeşitleri

Paslanmaz çelik bulaşık makineleri farklı amaçlar için farklı boylarda ve çeşitte üretilirler. Fabrika gibi yüksek kapasiteli yerler için konveyörlü bulaşık makinesi çeşidi vardır. Büyük ebatlı bir makinedir ve bir bant yardımıyla kirli bulaşıkları içeri alarak yıkar ve yine yürüyen bant yardımıyla seri bir şekilde kullanıma hazır halde çıkartır. Tek yapmanız gereken kirli bulaşık sepetlerini bandın üzerine yerleştirmektir.

Yer ile ilgili sıkıntısı olan ya da başka bir deyişle az yeri olan işletmeler için tasarlanmış paslanmaz çelik tezgahaltı bulaşık makinesi modelleri vardır. Bu modelleri tezgahın altına tıpkı evlerde olan makineler gibi yerleştirerek üzerinde çalışabilir yerden tasarruf edebilirsiniz.

Yer problemi olmayan, özellikle ağır ürünler yıkamaya ihtiyaç duyan işletmeler için geliştirilmiş giyotin tip bulaşık makineleri mevcuttur. Bu modellerde eğilmeden sepeti yerleştirebilir ve tekrar geri alabilirsiniz. Bu sayede ağır ürünler bile kolayca yıkanabilir.

Endüstriyel Bulaşık Makineniz Verimli Mi?

Endüstriyel bulaşık makineleri genellikle basit olarak tasarlanmışlardır. Genellikle ödenecek faturayı azaltmak tasarlanmamışlardır. Cafe, restoren ya da benzeri bir işletme sahibiyseniz bu durumda yapabileceğiniz tek şey bu yükü hafifletmektir. Peki bunu nasaıl yapacaksınız? İşte size bir kaç küçük ipucu.

  • Sepetleri tamamen doldurduğunuzda bulaşık makinenizi kullanın: Belki okurken bunu yazmaya bile gerek yoktu diye düşünebilirsiniz. Ancak yanınızda çalışanlar sizin kadar ince düşünmüyor olabilir. Kasıtlı olmasa da sepetleri tam olarak doldurmadan makineye yerleştiriyor olabilirler. Belki bu durum önemsiz gibi görünebilir ama göreceksiniz gerçekten bütçenizi etkileyecek.
  • Su basıncınızın yeterli olduğundan emin olun: Makinenizin üreticisi ile görüşerek ya da ürün kılavuzunuzu inceleyerek doğru basınç hakkında bilgi edinebilirsiniz. Yetersiz basınç ile çalıştırılan makineler gereğinden fazla su kullanarak bütçenize zarar verebilirler.
  • Doğru sepeti tercih edin: Bulaşık makinenizi doğru kullanmak için doğru sepet çeşidini tercih edin. Bardaklar için bardak sepeti, tabaklar için tabak sepeti kullanın. Böylece daha fazla bulaşığı makinenizin bir seferde yıkamasını sağlarsınız. 

Satın Al 

Ürünlerimiz, satın alma talepleriniz ve satış sonrası destek için bizlere satis@cafemarktcom mail adresimizden (0850) 811 12 23 no’lu telefon numaramızdan ya da www.cafemarkt.com web sitemiz üzerinden online chat hizmetimizi kullanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Bulaşık makineleri ile ilgili diğer yazılarımıza göz atmak için tıklayın.