Ana Sayfa / İçecek Ekipmanları / Siemens Kahve Makinesi
Siemens EQ6 Plus S300 Kahve Makinesi
Siemens EQ6 Plus S300 Kahve Makinesi

Siemens Kahve Makinesi

Siemens kahve makineleri ile tanıştınız mı? Profesyonel kullanıcılar için özel olarak tasarlanmış Siemens kahve makinesi çeşitleri ile kısa sürede bir çok kahve çeşidini tek tuşla yapabilirsiniz. Bu yazımızda Siemens EQ 600 plus S300 tam otomatik kahve makinesini inceleyeceğiz.

Siemens kahve makinesi EQ 600 plus S300 tam otomatik

Siemens EQ6 plus S300‘ü akıllı kahve makinesi olarak tanımlayabiliriz. Bean to cup denilen yani çekirdekten bardağa kahve makinelerinden bir tanesi. EQ6 kullunıcı dostu bir ürün. Oldukça kolay bir kullanıma sahip. Şık dokunmatik panelinden tek tuş ile istediğiniz kahveyi alabilirsiniz. Eğer bir cafe sahibiyseniz barista olmadan pek çok çeşit kahveyi servis edebilirsiniz. Daha az kişi ile daha kaliteli işler yapmanıza olanak sağlar. EQ6 plus ile kahveyi kimin yaptığı önemli değildir. Her bardakta aynı kalitede kahve servis edilir.

İster kutudan ister kendi termosundan süt alımı yapmanıza olanak sağlayan çok yönlü süt girişi vardır. EQ6 plus her kahve sonrasında süt sistemini basınç sistemi ile otomatik temizler. Siemens EQ6 Plus S300 ile cappuccino, cafe latte, latte macchiato, espresso, americano, sıcak süt, sıcak su ve süt köpüğüne tek tuşla ulaşabilirsiniz. Bireysel kahve tercihlerinizi kayıt edebilir ve istediğinizde bu tercihlere kolayca ulaşabilirsiniz. Belleğine iki farklı favori kayıt edebilirsiniz.

İstenilen Boyutta Kahve Servisi

5 farklı kahve servis boyutuna göre dozaj ayarlaması yapabilir. Bu sayede kolayca küçük boydan ekstra büyük boya kadar kahve servisi yapabilirsiniz. Yüksekliği ayarlanabilir kahve çıkışı sayesinde bardağınıza göre kahve musluğunun boyunu ayarlayabilirsiniz Böylece en uzun latte bardaklarına da mini espresso fincanlarına da kahveyi sıçratmadan kolayca doldurabilirsiniz. Musluklar maksimum 15 cm e kadar yükselebilmektedir.

Kahve Öğütücüsü

Tüm çekirdekten bardağa kahve makinelerinde olduğu gibi Siemens EQ6 plus S3 de kendi yerleşik kahve öğütücüsüne sahip. Seramik kahve öğütücüsü kolayca temizlenebilir niteliktedir ve 3 farklı incelikte kahve çekme seçeneği sunar.Öğütülmüş kahve için 300 gramlık ikinci bir kahve haznesi bulunmaktadır.

Kolayca çıkarılıp, takılabilen 1,7 litrelik şeffaf su tankı vardır. Şeffaf hazne sayesinde su seviyesini kolayca takip edebilir, bitmeden doldurabilirsiniz. EQ6 plus Brita su filtresi ile demleme suyunu yumuşatarak kahvenin kalitesini arttırır.

Siemens kahve makinesi maksimum 45 saniye gibi kısa bir sürede hemen ısınır. Kişiselleştirilebilir 3 kademeli kahve ısı ayarı mevcuttur. Açma ve kapamada kendisini su ile temizler. 15 bar basınçlı su pompası vardır ve enerji tasarrufu modu mevcuttur. Bu sayede belirlenen saatte otomatik olarak kapanır. Çıkartılabilir kahve posa kabı ve damlama bölümü vardır. Bu sayede tezgahınız kirlenmeden iş akışınız aksamadan seri olarak makineden kahve almaya devam edersiniz.

Dokunmatik LCD Ekran

Dokunmatik LCD ekran hem şık bir görünüş sağlar hemde kullanışlıdır. Işıklı ekran sayesinde loş ışıklı bir konseptiniz olsa dahi rahatlıkla ekranda işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer çekirdekten bardağa bir kahve makinesi almayı düşünüyorsanız Siemens EQ6 plus S300 tam da size göre olabilir. Detaylı bilgi için aşağıdaki butona tıklayarak ürüne ulaşabilirsiniz.

 
Satın Al

Ürünlerimiz, satın alma talepleriniz ve satış sonrası destek için bizlere satis@cafemarktcom mail adresimizden (0850) 811 12 23 no’lu telefon numaramızdan ya da www.cafemarkt.com web sitemiz üzerinden online chat hizmetimizi kullanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Kahve Makineleri ile ilgili diğer yazılarımıza göz atmak için tıklayın.