Sıcak Çikolata ve Sahlep Makinesi

Herkes soğuk havalarsa sıcak içecekler içmekten hoşlanır. Ancak herkes kahve içmekten hoşlanmaz. Yaşça küçük olanlar ya da yaşı ileri olanlar sağlık sebebiyle veya sert tadı sebebiyle kahve içmeyi tercih etmezler. Sıcak bir içecek servisi bir cafe için sadece kahve ile sınırlı kalamaz.

Sıcak çikolata ve sahlep tam da bu noktada menüleri zenginleştirirken kahve içmeyen ya da çeşitli sebeplerden içemeyen kişilerin de yüzünü güldürüyor. Peki sürekli servise hazır sıcak çikolata ve sahlep bulundurmanın aslında ne kadar kolay olduğunu biliyor muydunuz?

Şimdi sıcak çikolata ve sahlep makinesi sayesinde erkenden hazırlasanız bile kıvamını kaybetmeyen, her an servise hazır sıcak çikolata ya da sahlep bulundurabilirsiniz. Sıcak çikolata makinesi aynı zamanda sahlep makinesi. Yani bir makine alarak iki farklı ürün için kullanabilirsiniz. Tabi menünüzde her an iki ürünü de bulundurmak isterseniz; iki farklı makine ile halihazırda hem sıcak çikolata hem de sahlep satışı yapabilirsiniz.

Sıcak çikolata ve sahlep makineleri 3 litre, 5 litre, 9 litre ve 15 litrelik farklı kapasitelerde. Bu sayede işletmeniz ister küçük, ister büyük olsun size uygun bir makine almanız mümkün.

Sıcak Çikolata ve Sahlep Makinesi Nasıl Kullanılır?

Şeffaf haznesi sayesinde koyduğunuz yerden müşterilerinize kendi satışını yapabilecek modellerin yanı sıra altın ve gümüş renkleriyle farklı konseptlerle bütünleşebilecek parlak ve şık görünümlü modelleri de mevcut. Sıcak çikolata ve sahlep makinesi içerisinde bir kol yardımıyla sürekli olarak sizin için içeceği karıştırır. Bu sayede kıvamlı bir ürün olan sıcak çikolata ya da sahlep alta çökmez ve topaklanma yapmaz. Sıcak çikolata ve sahlep makinesi linkimize tıklayarak Cafemarkt‘ta satışını yaptığımız ürünlerimize ve güncel fiyatlarına göz atabilirsiniz.

Satın Al

Eğer menünüzde sahlep bulundurmaya gerek görmezseniz sıcak çikolata için kahve makinesi de kullanabilirsiniz. Eğer bilmiyorsanız sizin için ek bir bilgi bazı kahve makineleri sizin için tek tuşla kahve yaptığı gibi yine tek tuşla sıcak çikolata servisi de yapıyor. Sıcak çikolata servisi yapan kahve makinelerimize ve güncel fiyatlarına kahve makineleri linkimize tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ürünlerimiz, satın alma talepleriniz ve satış sonrası destek için bizlere satis@cafemarktcom mail adresimizden (0850) 811 12 23 no’lu telefon numaramızdan ya da www.cafemarkt.com web sitemiz üzerinden online chat hizmetimizi kullanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Sıcak çikolata ve sahlep makineleri ile ilgili diğer yazılarımıza göz atmak için tıklayın.

Similar Posts