Ana Sayfa / Gıda Ürünleri / Heinz Gurme Soslar
Heinz Gurme Soslar
Heinz Gurme Soslar

Heinz Gurme Soslar

Soslar yemeklere bazen de aperatiflere lezzet katmak için sıkça kullandığımız yardımcılar. Dünyaca ünlü Heinz markasının ürettiği bir birinden lezzetli bir çok sos çeşidi şimdi sofralara Cafemarkt aracılığı ile geliyor.

Gurme Soslar

Heinz’ın engin tecrübesi ile ürettiği soslar lezzet arayışındaki herkesin tadımına sunuluyor. İster eviniz için ihtiyacınız olsun ister cafe, otel, restoran, bar gibi mekanınız için Cafemarkt size uygun Heinz sosları ve uygun ebatları stoklarında bulunduruyor.

Cafemarkt’ta Hangi Heinz Sosları Bulabilirsiniz?

Barbekü Sosu

Cafemarkt da Heinz tecrübesi ve kalitesiyle üretilmiş barbekü soslarını bulabilirsiniz. Klasik barbekü sosunun yanında, Heinz imzasını taşıyan baharatlı barbekü sosu, ballı barbekü sosu ve orjinal sos adını verdikleri HP orjinal sos çeşitlerini bulabilirsiniz.

Ketçap

Heinz farkını çeşitliliği ile ortaya koyan bir marka. Standart klasik ketçabın dışında pek çok ketçap çeşidini ürün yeplazesinde bulunduruyor. Cafemarkt da sizlere bu ürünleri sunuyor. Sitemizde Organik ketçap, acılı ketçap,extra acılı ketçap çeşitlerini bulabilirsiniz.

Mayonez

Heinz mayonez kıvamı ile damakları şenlendiriyor. Üstelik sadece klasik mayonez ile değil. Heinz light mayonez ile formuna özen gösteren Heinz severleri de unutmuyor. Şimdi hem mayonez yiyip hem de formunuzu koruyabilirsiniz. Heinz mayonez çeşitlerinden en çok sevilen bir taneside acılı mayonez. Acılı mayonez ile mayonez deneyiminizi farklı bir boyutta yaşayabilirsiniz. Heinz bol çeşidi ile ön planda olan bir marka demiştik, farklı mayonez çeşitlerinden bir tanesi de sarımsaklı mayonez. Sarımsak tadını seviyor ve yemeklerinize eşlik etmesini istiyorsanız kesinlikle Heinz sarımsaklı mayonez sizin için üretilmiş demektir.

Hardal

Cafemarkt Heinz ürün yelpazesinde üç temel hardal çeşidine yer veriyor. Ballı hardal, mild hardal ve adını Fransanın Dijon kentinden alan dijon hardalı.

Salata Sosları

Sos severler için bir kolaylık olan hazır salata sosları da Heinz kalitesinden vazgeçmek istemeyenler için ideal. Heinz Sezar salata sosu, İtalyan salata sosu, Ranch salata sosu, Bin adalar salata soslarını siz de bir sos severseniz Cafemarkt dan tek tık ile satın alabilirsiniz.

Acı Soslar

Acı severler buraya! Özellikle et yemeklerinin vazgeçilmezi olan acı sos çeşitlerni de şimdi Cafemarkt da bulabilirsiniz. Chipotle & Garlic acı sos bünyesinde chipotle yani meksika biberi ve sarımsak barındıran bu sosu çok seveceksiniz. Pimento acı sos, pimento acı sos pimento biberi diğer bir adı ile cherry biberinden yapılmakta olup oldukça acı bir sostur. Acıya doyamayanların tercihi olacak. Habenero sarı acı sos, acı biber sosu olup habenero biberinden hazırlanmıştır. Habenero biberinin sarılığında bir rengi vardır bu yüzden sarı sos da denir. Yeşil Jalepeno acı sos, acılığı ile dillere destan jalepeno biberinden üretilir. Sos biberin renginde yeşil bir sostur. Acı tutkunlarının tercihi olacak.

Heinz Gurme Soslar
Heinz Gurme Soslar
Herkes İçin İdeal Boy

Cafemarkt müşterileri arasında cafe, otel, restoran gibi farklı hizmet veren mutfaklar barındırmaktadır. Bu sebeple her mutfak için kullanılabilecek farklı gramajlardaki ürünleri ürün yelpazesinde bulundurmaktadır. Fast food hizmeti veren mutfaklar için 150ml lik küçük poşet ambalajlardaki ürünleri ya da cam şişedeki ürünlerin tadı her zaman farklı diyenler için cam şişe ürünleri, teneke ve plastik klasik şişelerdeki ürünleri, mini kavanoz sosları da stoklarında bulunduruyor.

Heinz sos çeşitleri ile ilgili tüm soru ve ihtiyaçlarınız için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

2 Yorumlar

  1. blank
    BÜLENT ÇATALKAYA

    Salata soslari stokta yok. Bu soslar ne zaman gelecek.

    • blank

      Merhaba,
      Telefonla irtibata geçerseniz doğru yönlendirme alacaksınız.
      Satış ekibimize 0850 811 12 23 numaralı telefonumuzdan hafta içi mesai saatleri içinde ulaşabilirsiniz.
      İyi günler dileriz.