Cafemarkt Mantar Çeşitlerii

En Özel Mantar Çeşitleri Sofralarda

Cafemarkt gıda satışına başladıktan sonra siz mantar severlerin de oldukça memnun kalacağı bir karar aldı. En özel mantarları toprağından sizlere sunmaya karar verdi. Mantar ve mantar ürünleri oldukça zengin bir yelpaze ile ister ev mutfağı olsun, ister endüstriyel mutfak raflarda yerini alıyor.

Cafemarkt da hangi Mantar Çeşitleri Satılıyor?

Doğal sarıkız mantarı, tassya shitake mantarı, doğal porçini mantarı, doğal fungus beyaz çin mantarı, doğal fungus siyah çin mantarı, borazan mantarı, morel mantarı, mantar kurusu çeşitleri. Truffle yağı çeşitleri. Dilimli mantar konserveleri.

Truffle Oil Nedir?

Truffle mantarı enfüze edilmiş zeytin yağı çeşididir. Truffle yağı zengin aroması ile yiyeceklere ayrı bir lezzet katmaktadır. Bu sebeple pek çok profesyonel aşçının tercihidir. Beyaz ve siyah çeşidi vardır. Özellikle İtalyan şefler makarnaları lezzetlendirmek son dokunuşolarak kullanırlar.

Cafemarkt Mantar Çeşitleri
Cafemarkt Mantar Çeşitleri

Cafemarkt mantar çeşitleri ile ilgili tüm soru ve ihtiyaçlarınız için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Similar Posts