Ana Sayfa / Gıda Ürünleri / Cafemarkt Gıda Ürünleri
Cafemarkt Gıda Ürünleri
Cafemarkt Gıda Ürünleri

Cafemarkt Gıda Ürünleri

Cafemarkt, cafe, restoran, otel ve bar gibi endüstriyel mutfakların ihtiyacı olan endüstriyel mutfak ekipmanları ve mutfak malzemelerinin online satışını uzun yıllardır başarı ile yapmakta. Siz mekan sahipleri aradığı tüm ürünleri kolaylıkla gerek online olarak gerek mağazamıza gelerek, en kısa sürede temin edebilmektasiniz. Cafemarkt şimdi endüstriyel mutfakların gıdaya yönelik özel ihtiyaçlarını da karşılamayı hedefleri arasına aldı.

Kaliteli ancak bulması zor ithal gıda ürünlerini bir bir ürün yelpazesine ekliyor. İster perakende ister toptan olarak satışa sunuyor.

Cafemarkt Gıda Ürünleri Hep En İyiler

Cafemarkt gıda ürünlerini sizlerin satışına sunarken en iyi olanları seçiyor. Sektöründe lider markaları tercih ediyor.

Sirkeler

Leonardi ve Varvello markalarının gurme damaklara hitaben uzun yıllardan beri özel olarak ürettiği sirke çeşitleri Cafemarkt‘ın ürün yelpazesinde çoktan satışa sunuldu. Leonardi ve Varvenello ürünleri arasında en özel tatlar için kullanılan kırmızı şarap sirkesi, beyaz şarap sirkesi ve balzamik sirke çeşitleri yer alıyor.

Un Çeşitleri

Lezzetleri dillere destan olan yiyecekleri yapmada kullanılan ancak temin etme kısmı sıkıntılı olan özel un çeşitleri şimdi Cafemarkt Unlar kategorisi altında sizleri bekliyor. Japon tarzı kızartmalar için tempura unu ve sarı mısır unu şimdi her mutfak için aynı uzaklıkta.

Soslar

Heinz marka lezzetlendirici sos çeşitlerinin tamamı da şimdi Cafemarkt da. Acı soslar, en özel ketçap, mayonez ve hardallar, ranch sos ve çok daha fazlası.

Makarnalar

En popüler, en lezzetli ve en taze İtalyan makarnaları ister büyük ister küçük gramajlarda alımınıza sunuluyor.

Özel Soslu Atıştırmalıklar

Karides krakerler, wasabi soslu çerezler, özel soslu kıtır soğanlar tüm özel atıştırmalıklar atıştırmalıklar kategorimizde.

Baharatlar ve Tuzlar

Yiyeceklerin olmazsa olmazı, lezzeti nadir baharatlar ve tuz çeşitlerine bu kategorimizin altından ulaşabilirsiniz. (Köri ezmesi, safran, kuru limon yaprağı, deniz tozu, himalaya tuzu)

Uzak Doğu Meraklılarına Lezzetler

Uzak doğunun kendine özgü lezzetleri ve tadlarını sevenler, ya da daha önce tatmamış olanlar için; uzak doğu baharatları, uzak doğu sosları, sushi malzemeleri, pirinçler, turşu ve yağ çeşitleri uzak doğu mutfağı kategorimiz altında şimdi satışta.

Cafemarkt Gıda Ürünleri
Cafemarkt Gıda Ürünleri

Cafemarkt Gıda Ürünleri ile ilgili tüm soru ve ihtiyaçlarınız için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.